Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Derman Kadir Başkan hizmete dört elle sarıldı

Derman Kadir Başkan hizmete dört elle sarıldı

Ceyhan Belediyesi hizmete dört elle sarıldı

Çiçek gibi bir Ceyhan” için kollari sivayan Ceyhan Belediyesi Sarimazi'da baslattigi temizlik ve saglik seferberligiyle bir ilke daha imza atti. Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar temizlik bilinci olusturmak ve vatandasin saglik kontrollerini yapmak için 250 personel ve 72 araç ile birlikte çöp topladi, yerleri süpürdü, hasta ve yaslilarin saglik kontrollerini yaptirdi.


Ceyhan Belediyesi’nin Büyüksehir Belediyesi ekipleri ile Sarimazi'da baslattigi çalismayla bir günde tüm mahalle tertemiz hale getirildi. Bütün yaslilarin evleri temizlendi, kisisel bakimlari ve saglik kontrolleri yapildi. Bundan sonra tüm mahallelerde devam edecek olan saglik taramasi ve temizlik çalismasina Ceyhan Belediyesi‘nin tüm hizmet birimleri ile Büyüksehir Belediyesi ASKI ekipleri katildi.

 

“Amaç; Daha Saglikli ve Temiz Bir Ceyhan'

Temizlik ve saglik çikartmasinin diger mahallelerde de devam edecegini belirten Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; “ Pazar günü tüm ekiplerimiz ile birlikte Sarimazi’da seferberlik baslattik. Belediyemizin islerini de aksatmamak için personelimizin tatilinden fedakârlik yaparak Ceyhan’a hizmet veriyoruz.

 7 gün 24 saat Ceyhan için çalisiyoruz. Sarimazi Mahallemizin her kösesi bastan sona temizlendi ve yikandi. Bütün yaslilarin evleri temizlendi, kisisel bakimlari yapildi. Saglik ekiplerimiz tüm vatandaslarimiza tansiyon ve seker ölçümü yaptilar. Bu proje kapsaminda çalismalar farkli bir mahallede tekrarlanacak. 

Ceyhan’i, yasadigimiz sehri piril piril yapmak için, hastalarimizi yaslilarimizi yalniz birakmamak için çalisiyoruz, ayni zamanda farkindalik da yaratmaya çalisiyoruz. Ayni hassasiyeti vatandaslarimizdan da bekliyoruz” dedi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli