Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MHP Adana İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MHP Adana İl Başkanlığı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MHP Adana İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Çavuşoğlu, MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı ve yöneticiler tarafından karşılandı.

Çavusoglu, MHP Il Baskani Bünyamin Avci ve yöneticiler tarafindan karsilandi.

Çavusoglu:

'Vatandasimizin bize güveni az olsa, Ukrayna savasinda oynadigimiz rolü istedigimiz gibi oynayamayiz. Bugün Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan liderliginde tüm dünyanin takdir ettigi bir politika izliyoruz. Burada Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Sayin Devlet Bahçeli basta olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi’nden ve Cumhur Ittifaki ortaklarindan büyük destek ve güç aliyoruz. Sayin Genel Baskan sag olsun her konusmasinda dis politikamizla ilgili çalismalarimizi destekliyor, bize ciddi güç veriyor; bu gücü hissediyoruz.'

 

'Sayin Devlet Bahçeli dis politikamizda bize ciddi güç veriyor'

 

ADANA - Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu, Ukrayna savasinda bütün Dünyanin takdir ettigi basarili dis politikada MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’den ve Cumhur Ittifaki ortaklarindan büyük destek aldiklarini söyledi.

Mevlüt Çavusoglu, bir dizi programa katilmak üzere geldigi Adana'da MHP ve Ak Parti il baskanlarinca havaalaninda karsilandi. Valilikten sonra MHP Adana Il Baskanligi'ni ziyaret eden Çavusoglu'na Ak Parti Genel Baskan Yardimcisi Adana Milletvekili Jülide Sarieroglu, Ak Parti Il Baskani Mehmet Ay, Milletvekilleri Tamer Dagli, Ahmet Zenbilci ile Abdullah Dogru eslik ettiler. Heyeti, MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci ve yöneticiler karsiladi.

BÜNYAMIN AVCI

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu'nun ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getirdi. Dis politikada etkin ve basarili politikalari ilgiyle takip ettiklerini söyleyen ve 'Türkiye’mizin izledigi akilci, kivrak, üretken siyasetinden sevinç duyuyoruz.' seklinde konusan Avci, Cumhur Ittifaki olarak uyum içinde Adana'ya hizmet için çalistiklarini anlatti.

MEVLÜT ÇAVUSOGLU

Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu, izlenen dis siyasette güven ve destegin önemine vurgu yapti. Çavusoglu sunlari söyledi:

'Vatandasimizin bize güveni az olsa, Ukrayna savasinda oynadigimiz rolü istedigimiz gibi oynayamayiz. Bugün Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan liderliginde tüm dünyanin takdir ettigi bir politika izliyoruz. Burada Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Sayin Devlet Bahçeli basta olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi’nden ve Cumhur Ittifaki ortaklarindan büyük destek ve güç aliyoruz. Sayin Genel Baskan sag olsunlar, her konusmasinda dis politikamizla ilgili çalismalarimizi destekliyor, bize ciddi güç veriyor; bu gücü hissediyoruz.'

ADANA VE SEÇIM...

Mevlüt Çavusoglu Adana'da 2019'da yapilan seçim sonucunu 'Bir kaza' olarak degerlendirdi. Çavusoglu 'Adana'da Büyüksehir Belediye seçiminde bir kazaya ugradik. Insallah bu birlik ve beraberlik içerisinde 2023, 2024 için hedeflerimiz var ama bizim vizyonumuz ve hedefimiz daha büyük. Ülkemizi, milletimizi hak ettigi noktaya ulastirmamiz lazim. Bu yolda da beraber çalismamiz, birligimizi, beraberligimizi devam ettirmemiz lazim.' dedi



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı