Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

EKONOMİST ANADOLU 500 ÖDÜL TÖRENİ - SANKO HOLDİNG, LİSTEDE EN FAZLA ŞİRKETİ BULUNAN GRUP ÖDÜLÜ ALDI

EKONOMİST ANADOLU 500 ÖDÜL TÖRENİ - SANKO HOLDİNG, LİSTEDE EN FAZLA ŞİRKETİ BULUNAN GRUP ÖDÜLÜ ALDI

-YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADİL SANİ KONUKOĞLU: TÜRKİYE’NİN GELİŞMESİ İÇİN 118 YILDIR VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ.BBUNDAN SONRAKİ DÖNEMLERDE DE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

EKONOMIST ANADOLU 500 ÖDÜL TÖRENI

-SANKO HOLDING, LISTEDE EN FAZLA SIRKETI BULUNAN GRUP ÖDÜLÜ ALDI

-YÖNETIM KURULU BASKANI ADIL SANI KONUKOGLU: TÜRKIYE’NIN GELISMESI IÇIN 118 YILDIR VAR GÜCÜMÜZLE ÇALISIYORUZ.BBUNDAN SONRAKI DÖNEMLERDE DE ÇALISMAYA DEVAM EDECEGIZ”

 

Ekonomist Dergisi’nin Anadolu’nun En Büyük 500 Sirketi Arastirmasi’nda yüksek performanslariyla öne çikan sirketlerin ödüllendirildigi “Anadolu 500 Ödül Töreni”, Hazine ve Maliye Bakani Nureddin Nebati’nin katilimiyla gerçeklestirildi.

 

SANKO Grubu, Ekonomist Dergisi Anadolu 500 Ödül Töreninde “Listede En Fazla Sirketi Bulunan Grup” Ödülü’nün sahibi oldu.

 

SANKO Holding Yönetim Kurulu Baskani Adil Sani Konukoglu, törende yaptigi tesekkür konusmasinda, “Türkiye’nin gelismesi için 118 yildir var gücümüzle çalisiyoruz. Bundan sonraki dönemlerde de çalismaya devam edecegiz” dedi.

 

Anadolu 500 listesinde dokuz firmayla bulunmaktan gurur duyduklarini belirten Konukoglu, sunlari kaydetti:

 

“SANKO Grubu olarak 2021 yilinda koymus oldugumuz hedeflerin üzerinde bir basari elde ettik. Bu basari tüm mesai arkadaslarimin çok büyük özverili çalismasi sonucunda gerçeklesti, hepsine tesekkür ederim. Anadolu 500’e giren Türkiye’deki tüm firmalari, çalisanlari ve üst düzey yöneticileriyle birlikte gönülden kutluyorum. Ülkemizin büyümesi ve gelismesi için yaptiklari basarili çalismalardan dolayi hepsini tebrik ederim.”

 

SANKO HOLDING, ANADOLU 500’DE EN ÇOK SIRKETI BULUNAN GRUP OLDU

Konusmalarin ardindan ödül törenine geçildi. Anadolu 500 Listesinde En Çok Sirketi Bulunan Grup kategorisinde birinci sirada yer alan SANKO Holding ödüllendirildi.

 

Listede Sanko Dis Ticaret ihracati en yüksek besinci, Sanko Tekstil Isletmeleri Anadolu’nun istihdami en yüksek ikinci ve Anadolu’nun Kadin Dostu besinci sirketi olarak açiklandi. 

 

Sirketlerin 2020 yili üretimden net satislari baz alinarak yapilan çalismaya göre, SANKO Grubu sirketlerinden Sanko Tekstil, Sanko Dis Ticaret, Sanko Enerji, Süper Film Ambalaj, TechData Bilgisayar Sistemleri, Çimko Çimento ve Beton, Sanko Pazarlama Ithalat Ihracat, Enko Enerji ve Bartin Çimento listede bulunuyordu.

 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı