Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Emre Gönlüşen ismi ölümsüzleşecek !

Emre Gönlüşen ismi ölümsüzleşecek !

Emre Gönlüşen ismi ölümsüzleşecek !

Yakalandigi amansiz hastaliga yenik düserek yasama veda eden Adanali Spor Sunucusu Emre Gönlüsen’in isminin, Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay tarafindan Meclis Toplantisi’nda; Belediyeye ait Demetler Spor Tesisleri’ne verilmesi teklifi yapildi. Baskan Akay’in teklifine göre Demetevler Spor tesislerine “Emre Gönlüsen Spor Kompleksi” adi verilecek.  Baskan Akay’in bu teklifi sevk edildigi komisyonda karara baglanacak.

 

 

DAHA ÖNCE SOSYAL MEDYA’DAN DUYURULMUSTU

Hurmali Mahallesi’nde dogan ve çesitli spor kanallarinda spor sunuculugu yapan ve Adana’yi basari ile temsil eden Emre Gönlüsen’in genç yasta hayata veda etmesinden dolayi derin üzüntü duydugunu ifade eden Baskan Akay, Emre Gönlüsen’in adini yasatmak adina,  Belediye meclisinde adim atilacaginin daha önce sosyal medyadan duyurulmus oldugunu hatirlatti.

 

 

“EMRE GÖNLÜSEN ADI GELECEK NESILLERE TASINMALI”

Meclis oturumunda Emre Gönlüsen’in adinin yasatilmasi için teklifte bulunan Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay söyle konustu; “Genç ve basarili spor sunucusu kardesimizin ismini ölümsüzlestirmek adina ilk adimi attik. Isini basariyla yapmis, iyi bir aile babasi ve beyefendi kisiligi ile takdir toplayan Emre Gönlüsen’in adinin gelecek nesillere tasinmasi bizleri mutlu edecektir. Bu amaçla Belediyemize ait Demetler Spor Tesisleri’nin isminin “Emre Gönlüsen Spor Kompleksi” olarak degistirilmesini teklif ettik. Komisyon ve Meclis üyelerinin oluru ile Emre Gönlüsen’in adini ölümsüzlestirmis olacagiz.”



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli