Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

EROL KAHRAMAN, “CEYHAN’I SEVGİ VE ÖZVERİYLE İNŞA EDECEĞİZ”

EROL KAHRAMAN, “CEYHAN’I SEVGİ VE ÖZVERİYLE İNŞA EDECEĞİZ”

Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman, sevgililer gününde kurumları ziyaret etti, gençlerle bir araya geldi

. Gençler için önemli projelere imza atacağını belirten Kahraman, “Sorumluluklarımızın farkındayız; hizmete ve huzura hasret şehrimizi sevgiyle inşa edeceğiz” dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman‘14 Şubat Sevgililer Günü’ münasebetiyle SGK, İlçe Sağlık, Esnaf Kefalet, Site Karakolu, Gençlik Merkezi, Ülkü Ocakları Eğitim Kurumları Vakfı ile restoran ve kafeteryaları gezip karanfil takdim etti.

 

KAHRAMAN; “GENÇLERİMİZE İSTİHDAM VE ÖZEL PROJELERİMİZ VAR”

Ceyhan’ın 10 yılının heba edildiğini ifade eden Kahraman, “AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Ceyhan’nın kaybedecek zamanı kalmadı. Ceyhan’a 10 yılda bir çivi dahi çakılmadı, hiç değişen bir şey yok. Bu on yıllık kaybı 1,5 - 2 yıl içerisinde telafi edip, son üç yılımızda hizmet yaparak değerlendireceğiz. Hükümetimizin tam desteğiyle oluşturacağımız istihdamın yanı sıra, gençlerimiz için gençlik merkezleri, yüzme havuzları, spor kompleksleri, nehir projesi ile koşu ve yürüyüş alanları ve kütüphaneler oluşturacağız. İlerleyen yıllarda ‘Burayı Erol Kahraman yaptı, buralar Kahraman’ın eseri Allah Razı olsun desinler’ bu bana yeter”

KAHRAMAN, “ÇİLE VE DERTLER BİTECEK, HİZMET GELECEK”

Belediyenin mevcut hizmetleri yerine getiremeyeceği kadar aciz duruma geldiğini belirten Erol Kahraman, “Belediyenin 980 tane personeli var bir çoğunun işle falan alakası yok. Partinin propagandasını yapmak, başkanın reklamını yapmak için mahalle mahalle, köy köy geziyorlar ve bizim paramızla, sizin paranızla geziyorlar. Bir çöpü bile kaldırmaktan aciz bu belediye, hemşerilerimizi canından bezdirdi. 50 gün sonra bu savurganlığa son vereceğiz inşallah. Bizim çalışanla, emekçiyle sorunumuz olmaz. Çalışıyorsa gerçekten işine sahip çıkıyorsa kim olursa olsun, Türk olsun, Kürt olsun, Alevi olsun Laz olsun hiç önemli değil, işten çıkarmayacağız. Savurganlık ve israfı bitireceğiz; Kimse Ceyhan Belediyesinden ben de dahil olmak şartıyla rüşvet alamaz, avanta yiyemez, ihaleye fesat karıştıramaz. Kimse üç liralık işi beş liraya yaptırıp iki lirayı cebine koyamaz. Ben bu konuda Allah‘ın huzurunda hepinize söz veriyorum dürüst, şeffaf ve kaliteli hizmet anlayışını hep beraber göreceğiz” ifadelerini kullandı.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu