Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

EROL KAHRAMAN’DAN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

EROL KAHRAMAN’DAN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Cumhur İttifakı AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman, 8 Mart Dünya Kadınlar

Günü münasebetiyle mesaj yayınladı.

8 Mart’ın bir farkındalık oluşturmak için “Dünya Kadınlar Günü” olarak kutlandığını belirten Kahraman, “Onlar bize Rabbimizin hediyesi, emanetidir. Onlar bir gün değil her gün başımızın tacıdır” dedi.

Hayatımızda kadının önemine ve değerine vurgu yapan Erol Kahraman, “Sayın Cumhurbaşkanımız’ın; “Kadınların bireysel özgürlüklerinden siyasi ve sosyal alandaki varlıklarına kadar her konuda gösterdikleri gayreti, bir lütuf veya imtiyaz değil, ‘hak mücadelesi’ olarak gördük” sözleriyle de vurguladığı gibi, biz kadın ve erkeğin adalet içinde toplumu birlikte inşa edeceğine inandık. Başımızın tacı emekçi kadınların dün olduğu gibi bugünde, temel insan haklarını göz önüne alarak; bilimden sanata, spordan siyasete, eğitimden kültüre hayatın tüm alanlarında karar alma mekanizmalarına katılımının artırılmasına yönelik pek çok düzenlemeyi hayata geçireceğiz. Kadın hakları ve eşitliğine yönelik mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz”

Kadınların, bir toplumun gelişmesinde son derece önem arz ettiğini belirten Başkan Özcan , “Kadınlarımız sosyal, kültürel, siyasal ve ekonomik anlamda hayatımızın her alanında daha fazla yer almalıdır.  Bu sebeple, ülkemizin çağdaş, güçlü ve mutlu yarınlara ulaşabilmesi için kadınlarımıza toplum olarak daha çok değer verilmelidir.  Türk Milleti olarak kültürümüzün gereği, kadınlara ve çocuklara verdiğimiz değeri onlara hissettirmek durumundayız. Evinde, ofisinde, fabrikada, tarlada, kendi işinin başında, alın teri ve akıl teriyle, emeğiyle fedakârca destan yazan kadınların başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu vesileyle, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, daha güçlü, daha eşit ve daha adil bir toplum için kadın erkek omuz omuza, birlikte çalışma azim ve kararlılığımızı yinelemek istiyorum.” İfadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: KAHRAMAN’ KADINLAR MESAJI
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı