Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

EROL KAHRAMAN'IN PROJELERİNE ÖMER ÇELİK'TEN TAM DESTEK

EROL KAHRAMAN

CEYHAN BÖYLE LANSMAN GÖRMEDİ

 

-

Cumhur İttifakı AK Parti Ceyhan Belediye Başkan adayı Erol Kahraman'ın düzenlediği Proje Tanıtım Lansmanı'na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldı. Proje tanıtım toplantısı yoğun ilgi ve kalabalık nedeniyle mitinge dönüştü.

Ceyhan Murat Göğebakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe partililerin yanı sıra vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Cumhur ittifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman, kendisini coşkuyla karşılayan vatandaşlara teşekkür ederek, proje tanıtım toplantılarının Cumhur İttifakı’nın zaferini müjdeler nitelikte olduğunu söyledi.

CEYHAN'IMIZI EN İYİ YERLERE HEP BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ

Kentin büyük sorunlarını hükümetin de desteğiyle el birliğiyle aşacaklarının altını çizen Kahraman, şöyle konuştu; " Özünde vatan, millet ve bayrak sevgisi; özünde Türkiye sevdası olan Cumhur İttifakı bünyesinde yeni zaferlere imza atmak için canla başla çalışacağız. Yüce Allah’ın izni ve milletimizin iradesiyle Ceyhan'ımızı en iyi yerlere hep birlikte taşıyacağız. Ben öncelikle şahsıma olan güvenleri nedeniyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve  Sayın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'e şükranlarımı sunuyorum. Bizlere olan bu güveni layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. Ben sadece bu şehrin hak ettiğini ona vermek istiyorum. Günübirlik politikalarla, günübirlik projelerle değil uzun vadede bu şehre ne katabiliriz onu düşünüyorum. Gönül bağımızın eserlerini sizlerin desteği ile hayata geçireceğiz. Toplu konuttan ulaşıma, kentsel hizmetlerden spor tesislerine, otoparklardan pazar yerlerine, yeşil alanlardan sosyal yaşam projelerine, kentsel dönüşüm projelerinden afet yönetimine, kadın, erkek çocuk, yaşlı, genç, engelli hemşerilerimizin ihtiyaçlarına yanıt verecek çok sayıda projemizi hayata geçireceğiz” ifadesini kullandı.

VİZYONUMUZ CEYHAN'I GELECEĞE HAZIRLAMAK

Ceyhan için büyük hayaller kurduklarını söyleyen  Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman “Ceyhan'ın gelişmesi için çok sayıda projemiz var. Bizim vizyonumuz Ceyhan'ı geleceğe hazırlamak. İnsanların mutlu olmadığı şehir ne kadar gelişirse gelişsin bir şeyler eksik kalmış demektir. Herkesin yaşamakta mutlu olacağı Ceyhan'ı yaratacağız. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Sayın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in Ceyhan'ın gelişmesine büyük katkısı olacaktır” dedi.

Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir ise, Ceyhan'ın gelişiminde Erol Kahramanla birlikte hareket edeceklerini ve bir ayağının Ceyhan'da olacağının teminatını verdi.
Kahraman'ın projelerine destek sözü veren Kocaispir, “Cumhur ittifakı olarak, Adana ve Ceyhan'da 31 Mart akşamı zafer bayramını hep beraber kutlayacağız. Ceyhanlı  hemşerilerimiz en güzeline layık. En güzelini gerçekleştirmek, en güzel projeleri hayata geçirmek ve Ceyhan'ımızı Çukurova'da bir yıldız gibi parlatacağız. Gördüğünüz projeleri birliğin gücü ile gerçekleştireceğiz.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise yaptığı konuşmada “Belediye Başkan Adaylarımız Mehmet Fatih Kocaispir ve Erol Kahraman'ın projelerinin takipçisi olacağım, Belediye Başkanlarımızın projelerinin arkasındayız.” dedi.



Anahtar Kelimeler: KAHRAMAN' PROJELERİNE ÇELİK' DESTEK
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı