Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Eşine kezzapla saldırdı

Eşine kezzapla saldırdı

Eşine kezzapla saldırdı

Ise gitmek üzere evden çiktigi ögrenilen 38 yasindaki  Melahat Ü.'ye iddiaya göre bosanmak istedigi esi M.A.Ü. kezzapla saldirdi. Yüzü, kolu ve elinin bir kismi kezzaptan yanan Melahat Ü., Arastirma ve Uygulama Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. 3 çocuk annesi Melahat Ü., siddet gördügü için esi M.A.Ü.'ye bosanma davasi açtigini belirtti. Melahat Ü., “Kendisinin geldigini görmedim, bir anda aradan çiktigini fark ettim. Arkami döndüm, yüzüme kezzap atildigini hissettim, yandim” dedi.

Esinin daha önce de evine kadar geldigini ifade eden Melahat Ü., “Arabasini görünce eve girmedim ve polise ihbar ettim. Polis ifadesini alarak birakti. Zaten uzaklastirmasi vardi. Bu olaydan sonra da kendisinden sikayetçi oldum. Bugün mahkemesi var diye biliyorum. Tutuklanmasini bekliyorum. Bu olayin gerekli yerlere ulasmasini istiyorum. Esimin hapisten çikmasini istemiyorum, kendisinden sikayetçiyim” diye konustu.

Melahat Ü., esinin sürekli olarak kendisini arayip rahatsiz ettigini belirterek, “Çocuklar üzerinden bana ulasiyordu. Amcamin oglunun yanina gidip, zarar verecegim diyormus. Beni aradiginda çocuklari yurda vermekle tehdit edip, bosanma davasindan vazgeçmemi istiyordu” dedi.



Anahtar Kelimeler: Eşine kezzapla saldırdı
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli