Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Eski sevgilisine ateş etti polisi yaraladı...

Eski sevgilisine ateş etti polisi yaraladı...

Eski sevgilisine ateş etti polisi yaraladı...

Hakkinda uzaklastirma karari olan 31 yasindaki Tamer H. eski sevgilisi Büsra E.'nin yanina gelerek tartismaya basladi. Eski sevgilisinin yanina geldigini gören Büsra E. durumu polis ekiplerine ve yeni sevgilisi Serdar B.'ye haber verdi.

Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olaya müdahale ettigi sirada kizin yeni sevgilisi 33 yasindaki Serkan B. geldi. Yaninda getirdigi pompali tüfekle eski sevgili Tamer H.'ye bir el ates etti. Açilan ates sonucu müdahale eden polis memuru Ö.Y. bacagindan yaralandi. Polisin yaralandigini gören Serkan B. pompali tüfegi birakarak bu sefer de biçakla eski sevgili Tamer H.'ye saldirdi. Tamer H.'yi kolundan ve kalçasindan biçakla yaraladi. Polis ekiplerinin telsizden yaptigi ihbar sonucu olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Yarali polis memuru ve ve Tamer H. saglik ekiplerinin olay yerinde yaptigi ilk müdahalenin ardindan ambulansla devlet hastanesine kaldirildi. Ates ederek olay yerinden kaçan Serkan B. ise polis ekipleri tarafindan Merinos Parki içerisinde yakalanarak gözaltina alindi. Polis ekipleri olayla ilgili genis çapli inceleme baslatti.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli