Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Evlat katili babadan şok ifade: 'Annesi kahrolsun diye öldürdüm'

Evlat katili babadan şok ifade:

Öz kızının otomobiline arkadan çarpıp yoldan çıkardıktan sonra 15 el ateş ederek öldüren baba, cinayeti sırf annesinin kahrolup üzülmesi için işlediğini söyledi.

 
Iddiaya göre, SSK emeklisi Mustafa Ali (57) ve güzellik uzmani Gülden (49) Yilmaz çifti bir süre önce siddetli geçimsizlik sebebiyle bosandi. Ayri yasamaya baslayan çift birlikte edinilen ve Gülden Yilmaz'a miras kalan mallarin paylasiminda bir türlü uzlasamadi. Zaman zaman çikan tartismalar sebebiyle anne Gülden Yilmaz tip fakültesinde okuyan kizi Gülnur Yilmaz'in yanina yerlesti. Dönem dönem eski esi yüzünden adres degistiren anne Gülden Yilmaz, kizinin mezuniyetine 1 yil varken annesinin yanina tasindi.

1 yil önce kizinin otomobiline takip cihazi yerlestirmis 

Mirastan hak isteyen ve bunun için de eski esine ulasmaya çalisan Mustafa Ali Yilmaz zaman zaman kizina annesinin yerini söylemesi için baski yapsa da eski esi esinin izini bir türlü bulamadi. Bunun üzerine plan yapan baba 1 yil önce kizina ait otomobile takip cihazi (GPS) yerlestirdi. Böylelikle kizinin nereye gittiginden haberdar olan Yilmaz, bir yil boyunca genç kizi takip etti. 

Antalya Akdeniz Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesinde pratisyen hekimlik de yapan Gülnur Yilmaz, geçtigimiz hafta mezun olup diplomasini aldi. Ayni sinifta ögrenim gördügü 2 kiz arkadasini da yanina alan Yilmaz, tatil için annesi ve anneannesinin yanina dogru yola çikti. Antalya'dan itibaren otomobili takibe alan Mustafa Ali Yilmaz, takip ettigi kizinin otomobiline arkadan çarpip yoldan çikmasina sebep oldu.

15 el ates etti 

Yoldan çikan otomobilin kapisini açarak kizinin basina gelen gözü dönmüs baba, Gülnur Yilmaz'a annesinin yerini sordu. Genç kiz, annesinin yerini yine söylemeyince belinden çikardigi tabancayla 15 el ates eden Mustafa Ali Yilmaz, öz kizini kanlar içerisinde birakip kaçti. Ihbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri yaptiklari kontrolün ardindan Gülnur Yilmaz'in hayatini kaybettigini belirledi. Genç kizin cenazesi morga götürülürken, yaninda bulunan ve cinayete tanik olan 2 arkadasi da yarali halde hastaneye kaldirildi.

'Annesi kahrolsun diye'      
        

Jandarma ekipleri olay yerinde yaptigi arastirmada 15 adet bos kovan buldu. Olayda kullanilan silah ele geçirildi. Silahin ruhsatli oldugu ögrenildi. Kizini öldüren baba Mustafa Ali Yilmaz bir süre sonra polise teslim oldu. 

Baba Mustafa Ali Yilmaz'in verdigi ilk ifadesinde cinayeti sirf 'annesi kahrolsun, üzülsün' diye isledigini söyledigi ögrenildi. Öte yandan, genç kizin cenazesi yapilan otopsi islemlerinin ardindan agabeyine teslim edildi. Izmir'e götürülen cenaze Narlidere ilçesi Merkez Camii'nde ögle namazini müteakip topraga verildi. Gülnur Yilmaz'a ait otomobil içerisinde cinayete tanik olan yarali 2 arkadasi hastanede yapilan tedavilerinin ardindan taburcu oldu. Jandarmanin olayla ilgili tahkikati sürüyor.


  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu