Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Fedakarlık! Oğlu babasına hayat verdi..

Fedakarlık! Oğlu babasına hayat verdi..

Fedakarlık! Oğlu babasına hayat verdi..

Arabesk müzigin usta sesi Ferdi Tayfur, katildigi bir radyo programinda saglik durumuna iliskin açiklama yaparak böbrek rahatsizligi oldugunu ve ameliyat olmasi gerektigini söylemis, bunun üzerine Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, diyalize girdigini açiklayan sanatçiyi tedavisi için Antalya'ya davet etmisti. Ünal paylasiminda, 'Sarkilari ve beyefendi kisiligiyle gönlümüzde ayri bir yeri olan Sayin Ferdi Tayfur Bey'e geçmis olsun diyorum. Dilerse kendisini Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Merkezimizde misafir edip, gerekli tedaviyi uygulamaktan memnuniyet duyariz' ifadelerini kullanmisti.

 

Ferdi Tayfur ise nakil ameliyati için Özel Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'ni tercih etti. 25 Nisan'da Antalya'ya gelen ve tetkikleri yapilan Tayfur'a 29 Nisan günü, oglu Timur Turanbayburt'un bir böbregi nakledildi.

SAGLIK DURUMU GAYET IYI!

Medical Park Antalya Organ Nakli Merkezi Bölüm Baskani Prof. Dr. Alper Demirbas ve ekibi tarafindan ameliyat edilen Ferdi Tayfur'un taburcu edildigi, haftada 2 gün kontrole gittigi ögrenildi.
Saglik durumu iyi olan sanatçinin kan degerlerinin normale döndügü, önümüzdeki hafta Marmaris’teki çiftligine geçecegi belirtildi.

 



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli