Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

FESTİVALDE YÜREĞİR BELEDİYESİ STANDI DOLDU TAŞTI

FESTİVALDE YÜREĞİR BELEDİYESİ STANDI DOLDU TAŞTI

BAŞKAN KOCAİSPİR: “LEZZET FESTİVALİ ADANA’NIN TANITIMINA OLUMLU KATKI SAĞLADI''

 EN TATTLI FESTIVAL

 “Büyük Akdeniz Söleni” temasiyla Adana mutfagini Akdeniz ülkeleriyle bulusturan 3. Uluslararasi Adana Lezzet Festivali’nde Yüregir Belediyesi standi vatandaslarin yogun ilgisini gördü. Standi ziyaret eden misafirleri ile tek tek ilgilenen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “3. Adana Lezzet Festivali, tüm sektörlerde yatirim, istihdam, üretim ve ihracatla ülke ekonomimize güç katan kentimizin tanitimina olumlu katki sagladi. Adana’mizin marka degeri için müthis bir organizasyon oldu. Biz de Kültür Evleri deneysel mutfagimizdan sürpriz lezzetlerle festivalde yerimizi aldik. Standimiza gösterdikleri yogun ilgi için tüm hemserilerimize tesekkür ediyor, emegi olan herkesi kutluyorum” dedi.

Adana Valiligi tarafindan bu yil 'Büyük Akdeniz Söleni' temasiyla gerçeklestirilen ve kent mutfagini Akdeniz ülkeleriyle bulusturmayi hedefleyen festival 3 gün sürdü. Kortej yürüyüsü ve açilis gösterisiyle baslayan festivalde, Italya, Malta, Lübnan, Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti, Ispanya, Fransa, Tunus, Fas, Bosna Hersek, Arnavutluk ve Yunanistan gibi Akdeniz ülkelerinden ünlü sefler ile konuk ülkeler Güney Kore, Kolombiya ile Endonezya'dan misafirler yer aldi.

 

Kültür Evleri deneysel mutfaginda üretilen sürpriz lezzetlerle festivale katilan Yüregir Belediyesi’nin standi vatandaslardan yogun ilgi gördü.Sikma, ayran, Adana’nin yöresel tatlari ve sürpriz lezzetlerin de ücretsiz dagitildigi Yüregir Belediyesi standinda ikramlari tadan ve hoparlörden yükselen müziklerle gönüllerince eglenen vatandaslar Baskan Kocaispir’e tesekkür ettiler.

 

Ziyaretçilerle tek tek ilgilenen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Adana’mizin marka degeri için müthis bir organizasyon oldu. Biz de Kültür Evleri deneysel mutfagimizdan çok özel lezzetlerle festivalde yerimizi aldik. Standimizin önü bayram yeri gibiydi. Bize gösterdikleri yogun ilgi için tüm hemserilerimize, uzaktan yakindan gelen bütün ziyaretçilerimize tesekkür ediyor, emegi olan herkesi kutluyorum.” dedi



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli