Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Gaziler’den Şehitlik Gazilik Onuru' konferansı

Gaziler’den Şehitlik Gazilik Onuru

Şanlıurfa Şehit Aileler Derneği tarafından 'Şehitlik ve Gazilik Onuru' konulu konferans düzenlendi.

Gaziler’den Sehitlik Gazilik Onuru' konferansi
 
Sanliurfa Sehit Aileler Dernegi tarafindan 'Sehitlik ve Gazilik Onuru' konulu konferans düzenlendi.
 
Sanliurfa Sehit Aileler Dernegi tarafindan  genç nesillerin sehitlik ve gaziligin kutsalligini, onurunu ve önemini anlamalarina katki saglamak maksadiyla ögrencilere yönelik olarak ‘Sehitlik ve Gazilik Onuru’ konulu konferans düzenlendi.
 
Haliliye Fevzi Çakmak Ortaokul’unda gerçeklestirilen konferansta Sanliurfa Sehit Aileler Dernek Baskani Terörle Mücadele Gazisi Mehmet Yavuz, ögrencilere sehitlik ve gazilik kavramlarina iliskin bilgiler verirken 15 Temmuz Gazisi Ramazan Nerede ise 15 gecesi yasadiklarini söyle anlatirken, 'Allah öyle bir güç verdi ki elimizde silah olmamasina ragmen yine de vatanimizi hainlere karsi savunarak basarili olduk. Bizler hepimiz 15 Temmuzu unutmayacagiz.' ifadelerini kullandi.
 
Konferansa Sehit Aileleri Dernek Baskani Mehmet Yavuz, 15 Temmuz Gazisi Ramazan Nerede Fevzi Çakmak Ortaokul Müdürü Mehmet Akbas misafir okul müdürleri, ögretmen ve ögrenciler katildi.
 
Konferansin ardindan Okul Müdürü Mehmet Akbas tarafindan Baskan Yavuz’a ve 15 Temmuz Gazisi Ramazan Nerede’ye pilaket verdi.


  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı