Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Genç sporcular sertifikalarını Başkan Çetin'den aldı

Genç sporcular sertifikalarını Başkan Çetin

Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen ve binlerce çocuğun katıldığı yaz spor okullarında birinci etabı tamamlayan sporcular sertifikalarını aldı.

Çukurova Belediyesi tarafindan düzenlenen ve binlerce çocugun katildigi yaz spor okullarinda birinci etabi tamamlayan sporcular sertifikalarini aldi.

 

Çukurova Belediyesi Yaz Spor Okullari birinci etabinin tamamlanmasi dolayisiyla Muhtesem Ekenler Tenis Kortlarinda gerçeklestirildi.

 

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, sertifika töreninde yaptigi konusmada sporun gençlerin gelisimi ve toplum sagligi açisindan önemine degindi. Bu yil yaz spor okullarina daha büyük bir ilginin oldugunu belirten Baskan Soner Çetin, “Gençleri kötü aliskanliklardan uzak tutmak için onlari kültür sanat ve spor aktivitelerine yönlendirmek gerekiyor. Biz de Çukurova Belediyesi olarak bu konuda elimizden gelen tüm çabayi gösteriyoruz. Yaz spor okullarimiz bu çalismalardan biri. Yaz spor okullarina katilan çocuklarimizi kutluyor, ailelerine tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Soner Çetin’in konusmasinin ardindan ücretsiz yaz spor okullarinda birinci etabi tamamlayan sporculara sertifikalari verildi. Sertifikalar futbol, tenis ve savunma sporlari egitimi alan gençlere verildi. Ilk etabin ardindan ikinci etap çalismalarinin da baslayacagi bildirildi.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli