Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Hançerle dehşet saçan platonik aşık tutuklandı

Hançerle dehşet saçan platonik aşık tutuklandı

Adana'da platonik aşık olduğu kızın sevgilisi olduğu öne sürülen şahsı öldüren zanlı tutuklandı.

Adana'da platonik asik oldugu kizin sevgilisi oldugu öne sürülen sahsi öldüren zanli tutuklandi.

Edinilen bilgiye göre olay, 18 Subat günü saat 16.30 siralarinda Seyhan ilçesi Ismetpasa Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, egitim gördügü imam hatip lisesinden çikan Muhammet Yasir Yücel (17), kiz arkadasi E.Y. (17) ve arkadasi E.T. (16) ile birlikte yürürken A.S.Y. (17) önlerini kesti. E.Y.'ye platonik ask besledigi öne sürülen A.S.Y. ile Yücel arasinda tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine A.S.Y., hançerle Yücel'i gögsünden, E.T.'yi de bacagindan yaraladi.

Muhammet Yasir Yücel ile E.T. kanlar içerisinde yere yigildi. Çevredekiler olaya müdahale ederek A.S.Y.'yi yakaladi. A.S.Y., ihbar üzerine bölgeye gelen polis ekiplerine teslim edilirken, Muhammet Yasir Yücel ile E.T. hastaneye kaldirildi. Gözaltina alinan A.S.Y. ise polis merkezine götürüldü.Seyhan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alinan Yücel, doktorlarin müdahalelerine karsin kurtarilamadi.

 

Yücel'in cenazesi, Adana Adli Tip Kurumu morgunda yapilan otopsisinin ardindan ailesi tarafindan alinarak topraga verildi. Emniyete götürülen A.S.Y.'nin ise ifadesinde, E.Y. ile sevgili olduklarini öne sürüp, 'Bir süre sevgili olduktan sonra ayrildik. Olay günü de baska biriyle görünce kiskançlik krizine girdim' dedigi ortaya çikti.Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen A.S.Y., çikarildigi mahkemece tutuklandi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı