Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Havuzlar çocuklarla şenlendi...

Havuzlar çocuklarla şenlendi...

Çukurova Belediyesi’nde başlatılan yüzme kurslarının açılışı Başkan Soner Çetin tarafından yapıldı. Hayalpark Açık Yüzme Havuzunda düzenlenen törene Başkan Soner Çetin ve yüzlerce çocukla birlikte veliler katıldı.

Baskan Soner Çetin, çocuklara büyük önem verdiklerini belirterek, “Siz gelecegimizin teminati, güvencesisiniz. Atatürk devrimlerinin ve cumhuriyetin muhafizlarisiniz. Dünyada çocuklarina ve gençlerine bayram hediye eden baska bir lider yoktur. Bu büyük Ata’mizin çocuklarimiza, gençlerimize bakis açisini gösteriyor. Biz de onun degerlerinden ayrilmayacagiz. Cumhuriyetin temel degerlerine ömrümüzün sonuna kadar sahip çikmaya devam edecegiz. Yeni yeniden gençligin saglikli yetismesi için elimizden geleni yapmak zorundayiz” dedi.

 

Önceki gün 2 bin çocugun yaz okullarina basladigini belirten Baskan Soner Çetin, bugün de çocuklarin yüzme ögrenmek için kursa basladigini hatirlatti. Baskan Soner Çetin, eskiden çocuklarin baraj gölünde, kanallarda suya girdigini ve üzücü bogulma olaylari yasandigini kaydederek, bunu önlemek için yüzde kurslari açtiklarini ifade etti.

4 bin çocugun ilk etapta kayit yaptigini söyleyen Baskan Soner Çetin, bu yaz 10 bin çocuga yüzme ögretmeyi hedeflediklerini açikladi. Baskan Soner Çetin, egitmenlerin uzman oldugunu ve çocuklarin emin ellerde oldugunu anlatarak, ilk kayitlarin doldugunu belirtti. Baskan Soner Çetin, çocuk esirgeme kurumu ve sevgi evlerinden de çocuklarin yüzme ögrenecegini bildirdi.

Çocuklarin hem eglenmesi hem de serinlemesi için su oyun parklari açtigini kaydeden Baskan Soner Çetin, bu hizmetin diger belediyeler tarafindan örnek alinmasinin sevindirici oldugunu söyledi. Baskan Soner Çetin, konusmasinin ardindan yüzmeyi Çukurova Belediyesi yüzme kurslarinda ögrenen sonrasinda Ünsal Fikirci Yüzme Okuluna devam eden yüzücülerin gösterisini izledi. Çocuklara basarilar dileyen Baskan Soner Çetin, velilerle sohbet etti.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli