Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Huylu huyundan vaz geçmiyor…

Huylu huyundan vaz geçmiyor…

Devlet su işleri 6 bölge müdürlüğüne üç maymunu oynatan ATAR bana bir şey olmaz havasında hayatını sürdürmeye devam ediyor.

 

      Devlet su işleri 6 bölge müdürlüğüne üç maymunu oynatan ATAR bana bir şey olmaz havasında hayatını sürdürmeye devam ediyor.

 Çiftçinin iş makinesi taleplerini mazot yok deyip hizmet vermez hale gelen sol sahil sulama birliği başkanın zevke keder kullandığı makam aracıyla adeta yağmur gibi akaryakıt sarf ediyor. Şimdi belgelerle kamera kayıtlarıyla akaryakıt fişlerindeki plakayla hgs geçişleriyle soruyoruz altı saate bir makam araçı neden hizmet sahası dışına il dışına çıkar? Şeref dedik namus dedik 6 bölge devlet su işlerinden bir yetkili çıkıp çiftçinin alın teriyle ödediği sulama parasının hesabını korumadı…buradaki esas soru şu kim bu Atar’ın ortakları anladık artık devlet su işleri 6 bölge müdürlüğü elini kıpratmayacak peki siz Sayın genel müdür BALTA  sizde mi bu sessizler kervanına eşlik edeceksiniz peki seçilmişler tarım komisyonu içerisinde görev alan Sayın DOĞRU  Allah için sizlerde mi unuttunuz ADANALIYI.. bugün 29.08.2023 saat 13:15 yer malumunuz Atarın ortak olduğu söylenen Bp petrol araç doluma alınıyor muhabbet kırıla çaylar kahveler mesai saati içerisinde seyhan sol sahilin kesesinden istikamet otoban güle güle Sayın ATAR güle güle…inşallah gidişiniz mehter marşıyla dönüşünüz İzmir marşıyla olur…



Anahtar Kelimeler: Huylu huyundan geçmiyor…
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı