Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

İLÇE BELEDİYELER GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

İLÇE BELEDİYELER GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

BAŞKAN KOCAİSPİR: “NE YAPIYORSAK ADANA’MIZ İÇİN YAPIYORUZ”

Yüregir Belediyesi, Karatas, Aladag, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Karaisali ve Pozanti Belediyeleri ile ‘Isbirligi Protokolü’ imzaladi. Hafta sonu da Yumurtalik Belediyesi ile imzalar atilacak.

Yüregir Belediyesi, 5393 sayili Belediye Kanunu’nun 75. Maddesi ve Yüregir Belediye Meclisi’nin 06/08/2020 sayili karari ile Aladag, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Karaisali ve Pozanti Belediyeleri ile ‘Isbirligi Protokolü’ imzaladi. Bu hafta sonu ise Yumurtalik Belediyesi ile protokol imzalanacak.

Protokol çerçevesinde güçlerini birlestirme karari alan belediyeler projeler yapma ve yürütme, sosyal ve kültürel etkinlikler, araç gereç yardimi, malzeme temini gibi birbirlerinin eksik kaldigi noktalarda imkânlar ölçüsünde diger belediyelere destek saglayacak.

Yapilan güç birligi ile amaçlarinin Adana’ya hizmet etmek oldugunu belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Söz konusu hizmet ise durmak bize yakismaz. Adana’miz için tas üstüne tas koymak adina var gücümüzle çalismaya devam ediyoruz. Is birligi protokolü imzaladigimiz belediyelerimiz ile birlikte Adana’miza hizmet etme noktasinda fikir ve irade birligi içerisindeyiz. Ne yapiyorsak Adana’miz için yapiyoruz. Hayirli ugurlu olsun” dedi.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu