Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

İYİ Partide ipler gerildi bir birine düştüler

İYİ Partide ipler gerildi bir birine düştüler

İYİ Parti Ceyhan’da eski ilçe başkanı, yöneticiler ve Belediye Meclis Üyesi Nusret Saçlı’nın ihracı için il yönetimine sevk edildi.


 

Belediye Meclis üyesi adaylığı için görevi bırakan İYİ Parti Ceyhan İlçe başkanı Sedat Akkuş’tan sonra göreve gelen Ahmet Akar, eski ilçe başkanı ve yöneticileri ile belediye meclis üyesi Avukat Nusret Saçlı’nın ihracını istedi.

İYİ Parti Ceyhan İlçe Başkanı Ahmet Akar imzalı gönderilen yazılı basın açıklamasında şu açıklamalara yer verildi;
“Bugün yapılan Olağanüstü Yönetim Kurulu Toplantısında ilk olarak, Belediye Meclis Üyemiz Nusret Saçlı’nın, partimizin düzenli olarak yaptığı grup toplantılarına davet edilmesine rağmen, mazeretsiz olarak katılmaması konusu görüşmeye açılmış.
Ayrıca; kendisini grup toplantısına katılmak üzere davet etmeye giden Yönetim Kurulu Üyemizin ifadesi ile, kendisi İyi Parti ile herhangi bir ilişkisinin kalmadığını bundan sonra kendisine İyi Parti ile ilgili kimsenin bir şey söylememesi gerektiğini, 13 Ocak’ta Sayın Genel Başkanın Adana’da gerçekleştireceği toplantıya kadar bekleyeceğini, bu tarihte partiden istifa ederek partiyi Ceyhan da bitireceğini ifade etmiş.
Bu konu da Yönetim kurulunda görüşmeye açılmış, yapılan görüşmeler sonucunda Belediye Meclis Üyemiz Nusret Saçlı’nın parti üyeliğinin düşürülmesine ve ihraç talebi ile İl Yönetim Kuruluna sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.

Ayrıca; Parti Üyelerimizin; Sedat Akkuş, Mehmet Caymaz, Mehmet Poyraz, Abdullah Diler, Nazife Güven ve Sevil Eker  parti dışında bir yerde alternatif yönetim oluşturmak sureti ile Yönetim Kurulumuz, Milletvekillerimiz ve Genel Başkanımız hakkında dedikodular ürütmek sureti ile başka partiler ile temasa geçtikleri ve menfaat pazarlıkları yaptıkları tespit edilmiş olup, durumları yönetim kurulunda görüşmeye açılmış ve parti üyeliklerinin düşülmesi ve ihraç talebi ile İl Yönetim Kuruluna sunulmasına oy birliği karar verilmiştir.

Ahmet AKAR
     Başkan”



Anahtar Kelimeler: Partide ipler gerildi birine düştüler
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu