Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

İyi parti'de toplu istifa depremi...

İyi parti

İyi parti'de toplu istifa depremi...

Iyi parti Yüregir ilçe yöneticileri ayni zamanda kurucu üyeleri olan 21 kisi toplu istifa dilekçelerini ilçeye verdiler Istifa edenler adina daha önce ilçe sekreteri görevini yapan Fethi Ahmet Dogaç bizler partimizin büyümesi için elimizden geldigince gece gündüz demeden çalistik.

Bizler, Kurucu ilçe baskanimizin istifa etmesin ardindan partiyi daha iyi yerlere getirmesi ve büyütmesi, partide birlik beraberligin saglanmasi vatandaslari kucaklayici uzlastirici olsun diye mevcut baskan Enis Akyürek’i baskan seçtik, ancak Baskan Enis Akyürek bizleri hayal kirikligina ugratti.

Baskan Enis Akyürek partide birlestirici birlik beraberligi saglayacagi yerde bölüp parçalamayi küçük olsun benim olsun mantigiyla ilçe baskanligi görevlini yürütmeye çalisti. Bu da iyi partinin yüreginde büyümesi yerine küçülmesine üyelerin ve vatandaslarin birer birer partiden ayrilip kopmasina dolayisiyla partinin ilçede yok olmasina. Hiç bir hükmünün olmamasina neden oldu.

Ayristirici ve dar bir kadroyla partiyi yönetmeye çalisan baskan Akyürek 66 kisi olan yönetim kadrosunu 6.7 kisiye düsürmüs durumdadir. Ilçe baskanin çalismalari yetersiz olup partiyi yeterince temsil edememektedir yerel seçimlerde gerekli çalismayi yapmamistir.

Bizler yönetim kurulu üyeleri olarak bunlari il baskanimiza anlatmamamiza ragmen hiçbir yaptirim ve degisiklik olmamamsi bizleri derinden üzmüs ve bu partiden istifa etmememize mecbur birakmistir. Bizler Genel Baskanimiz Meral Aksener ve partimize gönülden bagliyiz. Ancak biz bu ilçenin kötü yönetilmesine ve ayristirici tutuma tepkimizi istifa ederek göstermekteyiz

ISTIFA EDEN YÖNETIM KURULU ÜYELERI

Feti Ahmet Dogaç –Ilçe sekreteri,Ibrahim Saltan –Teskilattan sorumlu baskan yardimcisi-Hasan Yenibag –Yerel yönetimlerden sorumlu bask yardim.,ELIF Serçe Medya ve Basin sorumlu bask. Yar.-Yusuf Koral ekonomi ve sanayi isleri bask yrd. Ahmet Özdere -Hukuk islerinden sorumlu bask yrd. Ile üyeler Levent Kaya, Mehmet Yamanir, Gülay Yaruk, Fatih Mehmet Ercan, Servet Polat, Gülay Dinç, Ülkü Perçin, Kenan Tan, Fadime Tarhan, Hüseyin Çelik, Demet Özaykan, ve 4 kisinin daha önceden istifa etmesiyle beraber 21 kisi ilçe yönetiminde istifa etmis olmaktayiz.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli