Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

İzin alıp cezaevinden çıktı 2 cinayet işledi

İzin alıp cezaevinden çıktı 2 cinayet işledi

Cezaevinden izinli çıkan M.Ö., 5 yıl önce kendisini bıçakladığı öne sürülen Ahmet Alkan ve amcası Süleyman Alkan'la mahallede tartıştı.

 
Cezaevinden izinli çikan M.Ö., 5 yil önce kendisini biçakladigi öne sürülen Ahmet Alkan ve amcasi Süleyman Alkan'la mahallede tartisti.

Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine M.Ö., yaninda bulunan tüfekle ates etti. Tüfekten çikan saçmalar amca yegene isabet etti. Olayda amca yegen agir yaralandi. 
Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri olayda agir yaralanan Ahmet Alkan'i özel bir hastaneye, amcasi Süleyman Alkan'i ise devlet hastanesine kaldirdi. Gögsünden yaralanan Ahmet Alkan, hastanede yapilan tüm müdahaleye ragmen kurtarilamadi. Gencin cansiz bedeni otopsi için morga kaldirildi Tedaviye alinan amca Süleyman Alkan da doktorlarin yaptigi tüm müdahaleye ragmen kurtarilamadi. Alkan'in cesedi otopsi için hastane morguna kaldirildi. Olayin ardindan kayiplara karisan cinayet zanlisi M.Ö.'yü yakalamak için jandarma ve polis ekiplerinin çalismalari sürüyor. Olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatildi.  


  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı