Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Kadının ağzını kapatıp çantasını gasp eden genç tutuklandı

Kadının ağzını kapatıp çantasını gasp eden genç tutuklandı

ADANA'da Aykut Düzakar (23), sokakta takip ettiği Leyla A.?nın (48) ağzını eliyle kapatıp, kolundaki çantayı alarak kaçtı.

ADANA'da Aykut Düzakar (23), sokakta takip ettiği Leyla A.?nın (48) ağzını eliyle kapatıp, kolundaki çantayı alarak kaçtı.

 İçindeki 2 bin TL ile 2 çeyrek altını alan Düzakar yakalanıp, tutuklandı. Olay, 28 Kasım günü Seyhan ilçesinde Ahmet Remzi Yüreğir Mahallesinde saat 07.00 sıralarında meydana geldi. İşe gitmek için evinden çıkan Leyla A.?yı sokakta takip eden bir kişi arkasından yaklaştı. Şüpheli, arkasından sarıldığı Leyla A.?nın kolundaki çantayı almaya çalışınca, kadın bağırarak yardım istedi. Şüpheli ise eliyle kadının ağzını kapatıp, çantayı da alarak kaçtı.

Kadının ağzını kapatıp çantasını gasp eden zanlı tutuklandı - Bursa  Haberleri

PARA VE ALTINI ALIP, ÇANTAYI ARKADAŞINA VERDİ

Çevredekilerin yardımına koştuğu Leyla A.?nın ihbarıyla, olay yerine Gasp Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Kaçış güzergahındaki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin 'hırsızlık' ve 'uyuşturucu madde kullanma' suçlarından 21 kaydı bulunan Aykut Düzakar olduğunu tespit etti. Düzakar'ın, içindeki 2 bin TL ile 2 çeyrek altını aldığı çantayı; arkadaşı Mert Y.?ye (26) verdiği saptandı. Bu tespitler üzerine harekete geçen polis, şüphelileri saklandıkları adrese yapılan baskınlarla yakaladı.

'UYUŞTURUCU ALACAĞINI SÖYLEDİ'

Emniyete götürülen şüphelilerden Aykut Düzakar hakkındaki suçlamayı kabul ederken, Mert Y. ise 'Aykut, uyuşturucu alması gerektiğini, hırsızlık yapacağını söyledi. Olay sabahı ise elinde çantayla koşarak yanıma geldi. Ben de çantayı atıp, kaçtım' dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Aykut Düzakar tutuklanırken, Mert Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı