Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Kadınızımıza hak ettiği değeri vermek geleceğe yapılan en büyük yatırımdır

Kadınızımıza hak ettiği değeri vermek geleceğe yapılan en büyük yatırımdır

Kadınızımıza hak ettiği değeri vermek geleceğe yapılan en büyük yatırımdır

Ceyhan Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa AYDAR, 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar günü münasebetiyle tüm kadinlarin gününü kutladi.

Baskan AYDAR : “ 1977 yilinda Birlesmis Milletler tarafindan onaylanarak Uluslararasi bir gün haline gelen Kadinlar günü uzun yillardir Ülkemizde de kutlanmaktadir. Kurtulus Savasi’nin kazanilmasinda önemli çalismalar yapan kadinlarimiz yeri geldiginde cephede savasmis yeri geldiginde cephe gerisinde savasa destek olmuslardir.

 

Unutulmamalidir ki Kadinizimiza hak ettigi degeri vermek gelecege yapilan en büyük yatirimdir. Bizler, cennetin analarin altinda olduguna inanan, bu inançla kadinlarimiza hayatin her alaninda haklarini oldugunu savunam medeniyetin temsilcileriyiz. 

 

Bu özel günde kadinlarin toplumun her alaninda tam ve esit imkanlarla katilimlarina idealine olan inancini vurguluyor kadonlarimiza daha güçlü ve üretken kilmam yolundaki adimlarin devam etmesi gerektigine inaniyorum. 

 

Bu vesileyle Borsamizin kadin mensuplarinin, erkek mensuplarimizin eslerinin, sehitlerimizin anne ve eslerinin ve tüm dünyadaki kadinlarin 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Gününü en samimi duygularimla kutluyorum.

 



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı