Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

“Karate” için güç birliği yaptılar!

“Karate” için güç birliği yaptılar!

Seyhan Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Karate İl Temsilciliği işbirliği ile gerçekleştirilen Merhum Mehmet Özlü İller arası Karate turnuvası tamamlandı. Nihat Geven Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya, 6 il, 31 ku

6 ilden 450 Kareteci Adana’da yaristi

Seyhan Belediyesi, Gençlik Spor Il Müdürlügü ve Karete Il Temsilciligince gerçeklestirilen Merhum Mehmet Özler Iller Arasi Karete Turnuvasi salon sporlarinin kalbinin Adana’da atmasina neden oldu. Spora ve Sporcuya her zaman katki veren Seyhan Belediyesi’nin destegiyle gerçeklestirilen turnuvaya farkli il ve kulüplerden 450 sporcu katildi. Turnuvanin açilisinda konusan Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay spora ve sporcuya olan hizmetlerinin her geçen gün artarak devam ettigini belirtti.

BASKAN AKAY “KARATENIN GENÇLERE KATKISI BÜYÜK”

Baskan Akay “Gençlik ve Spor Il Müdürlügümüz ve Karate il temsilciligimizle beraber düzenlenen turnuvanin içerisinde yer alip karate ailesi ile bir arada bulunmak bizleri son derece mutlu etti. Karate bransi gençlige katkisi fazla olan spor dallarimizdan bir tanesi. Diger branslara oldugu gibi karateden de destegimizi esirgemiyoruz. Turnuvanin karate sporuna emegi geçen Merhum Antrenör Mehmet Özlü isminin verilmesi de vefa anlaminda anlamli olmustur. Tüm sporcularimiza basarilar diliyor, emegi geçen herkesi kutluyorum” dedi.

IL MÜDÜRÜ ÇINTIMAR “KARATE IÇIN ÜZERIMIZE DÜSENI YAPIYORUZ”

 

Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar da, yaptigi açiklamada “Basarili sporcular yetistirmek adina üzerimize düseni yerine getirmekteyiz. Anlamli turnuvadan destegini esirgemeyen Seyhan Belediyemize tesekkür ediyoruz. Güzel bir etkinlik oldu. Ilimizde böyle etkinliklerin artmasi performans sporcularinin yetismesine vesile olacaktir. Spora destekte hep birlikte variz. Spora destek olan herkese tesekkür ediyoruz.” diye konustu.

KARATE IL TEMSILCISI AYKURT, “ BASKAN AKAY DESTEGINI ESIRGEMEDI”

Karate Sporunun Adana’da üst seviyeye gelebilmesi adina yorulmadan mücadelelerini sürdüreceklerini belirten Karate il Temsilcisi Masallah Aykurt da, “ Merhum Mehmet Özlü hocamizin adini verdigimiz Iller arasi Karate turnuvamiz amacina ulasti ve büyük bir ilgi gördü.  Turnuvanin en güzel bir sekilde gerçeklesmesi adina hiçbir talebimizi geri çevirmeyip destegini esirgemeyen Seyhan Belediye Baskanimiz Akif Kemal Akay basta olmak üzere Gençlik ve Spor il Müdürümüz Muzaffer Çintimar’a tesekkür ediyorum. Bu tür etkinlikleri sürdürme arzusundayiz.” dedi.

TESEKKÜR PLAKETI VE MADALYALARI VERILDI

Karate Il Temsilcisi Masallah Aykurt ayrica günün anisina Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’a tesekkür plaketi takdim etti. Turnuva sonunda katilim gösteren farkli illerde 31 Kulübün temsilcilerine kupalari ve sporculara da madalyalari verildi. 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı