Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Kardeşlerin mal kavgası kanlı bitti

Kardeşlerin mal kavgası kanlı bitti

Kardeşlerin mal kavgası kanlı bitti

Iddiaya göre babalari ölen iki kardes kardesler Bahri D. ve Ramazan D. arasinda mal paylasimi nedeniyle sorunlar yasandi.

Son olarak Ramazan D.'ye kalan evin bahçe kismindan yol geçtigi ögrenildi, yolun geçtigi kismi belirledi ve çit çekildi.
Aksam saatlerinde ise Bahri D. ve Ramazan D. arasindan çikan tartisma büyüdü ve Bahri D.'nin ogullari Ali D. ve Aykut D. de kavgaya karisti. Çigdem D. de ayirmak için esi Ramazan D.'nin yanina gittiginde, Bahri D.'nin ogullari Ali D. ve Aykut D. bu sefer Çigdem D.'yi darp etmeye basladi. Ramazan D. olay sirasinda daha fazla darp edilmemek için evine sigindi. Kavganin ardindan baba ve ogullari evlerine giderken, bölgedeki sesi ve gürültüleri duyan köylüler, Çigdem D.'yi yerde hareketsiz yatarken gördü.
Olay yerine çagrilan saglik ekipleri Çigdem D.'nin öldügünü belirledi, jandarma Bahri D. ile ogullari Ali D. ve Aykut D.'yi gözaltina aldi. Otopsi için  Adli Tip Kurumu morguna gönderilen Çigdem D.'nin cenazesi Ayvalik ilçesine bagli Altinova Mahallesi'nde defnedilirken, Bahri D. ve ogullari Ali D. ve Aykut D. gece saatlerinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli