Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Karı-kocanın yaralanmasının altından 'aldatma' iddiası çıktı

Karı-kocanın yaralanmasının altından

ADANA'da Aytekin Y.'nin (32) tabancayla, eşi Eda Y.'nin (27) ise bıçakla yaralandığı olayın altından 'aldatma' iddiası çıktı. Eda Y.'yi, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Aytekin Y.'nin bıçakladığı, Aytekin Y.'yi ise eve gelen komşula

ADANA'da Aytekin Y.'nin (32) tabancayla, esi Eda Y.'nin (27) ise biçakla yaralandigi olayin altindan 'aldatma' iddiasi çikti. Eda Y.'yi, bir süredir ayri yasadigi esi Aytekin Y.'nin biçakladigi, Aytekin Y.'yi ise eve gelen komsulari Emrah K.'nin tabancayla yaraladigi belirtildi. Aytekin Y., esi ile Emrah K.'nin iliskisi oldugunu iddia etti.

 

Olay, 17 Temmuz günü saat 16.00 siralarinda Sariçam ilçesi Suluca Mahallesi'nde meydana geldi. 4 çocuklu Aytekin ve Eda Y. çifti, iddiaya göre siddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce ayri yasamaya basladi. Olay günü Aytekin Y., esinin yasadigi eve geldi. Burada taraflar arasinda tartisma çikti. Tartisma sirasinda çiftin komsusu Emrah K. de eve geldi. Kisa süre sonra çiftin evinden bir el tabanca sesi duyuldu. Çevredekilerin ihbariyla adrese polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, Aytekin Y.'yi tabancayla bacagindan vurulmus, Eda Y.'yi ise biçakla sirtindan yarali halde buldu. Yarali çift ambulansla Adana Sehir Hastanesi'ne kaldirildi. Polis, olay sonrasi kaçan Emrah K.'yi yakalamak için çalisma baslatti.

 

'KOCAM ONU ALDATTIGIMI DÜSÜNDÜ'

Tedavisinin ardindan polise ifade veren Eda Y., kendisini yaralayanin esi oldugunu söyleyerek, 'Esimle aramiz kötüydü. Eve gelip beni darbetti. Bu sirada komsumuz Emrah K. yardim çigligimi duyarak eve geldi. Kocam araya girmek isteyen Emrah K. ile onu aldattigimi söyleyerek ikimizi de biçakladi. Sonra tabanca sesi duydum ve esimin de yaralandigini gördüm' dedi.Tedavisi süren Aytekin Y. ise ilk ifadesinde esinin kendisini Emrah K. ile aldattigini, kavganin bu sebepten çiktigini ve Emrah K.'nin kendisini tabancayla yaralayip kaçtigini öne sürdü. Polis, olayla ilgili sorusturmayi sürdürüyor.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı