Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Kendisini polis olarak tanıtan restoran bekçisi 2 kişiyi silahla yaraladı

Kendisini polis olarak tanıtan restoran bekçisi 2 kişiyi silahla yaraladı

Adana'da bir restoranda bekçi olarak çalışan işçi, iş yerinin önünde park halinde bulunan otomobildeki 2 kişiye kendisini polis olarak tanıtıp uzaklaşmalarını istedi.

Adana'da bir restoranda bekçi olarak çalisan isçi, is yerinin önünde park halinde bulunan otomobildeki 2 kisiye kendisini polis olarak tanitip uzaklasmalarini istedi.

Araç içindekiler gitmeyince de bekçi, pompali av tüfegiyle otomobile ates ederek 2 kisiyi yaraladi.
Olay, merkez Çukurova ilçesine bagli Karslilar Mahallesi'nde saat 22.00 siralarinda meydana geldi. Kapali olan bir restoranin gece bekçisi C.O., is yerinin önünde bir otomobilin durdugunu fark etti.

 

C.O., elinde polis telsiziyle aracin yanina gidip içindeki B.T. ve H.C.G.'ye kendisini polis olarak tanitti. Ardindan C.O., iddiaya göre, araç içindeki B.T. ve H.C.G.'ye 'Gitmezseniz sizi aldiririm' dedi. Bunun üzerine restorana geri dönen C.O., otomobilin halen gitmedigini görünce bu kez pompali tüfegiyle disariya çikip, araca ates açti. Otomobildeki B.T. ve H.C.G., kollarina isabet eden saçmalarla hafif sekilde yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine sevk edilen polis, C.O.'yu olayda kullandigi silahla birlikte gözaltina aldi. Gözaltina alinan C.O., karakola götürülürken, yaralilar ise ambulanslarla hastaneye kaldirildi. Tedaviye alinan yaralilarin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.Polis, olayla ilgili sorusturma baslatti.



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı