Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

KİMSE YOKSA CEYHAN BELEDİYESİ VAR

KİMSE YOKSA CEYHAN BELEDİYESİ VAR

Ceyhan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 'Sosyal Belediyecilik' ilkeleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

KIMSE YOKSA CEYHAN BELEDIYESI VAR

 

Ceyhan Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü, 'Sosyal Belediyecilik' ilkeleri dogrultusunda çalismalarini sürdürüyor.

Ceyhan  Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekipleri, yardima muhtaç vatandaslarin yardimina kosuyor. Sosyal belediyecilik anlayisi kapsaminda çalisan Ceyhan Belediyesi, ücret alinmadan, durumu iyi olmayan ailelere çesitli yardimlarda bulunuyor. Ceyhan Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügüne bagli ekipler ve olusturulan komisyon tarafindan tespit edilen yardima muhtaç ailelere, Ceyhan  Belediye Baskani Kadir Aydar’in talimatlariyla yardim elini uzatarak, vatandaslarin yüzünü güldürüyor.

 

KADIR AYDAR, “TEMIZ EVLER, GÜLEN YÜZLER GÖRMEK BIZI MUTLU EDIYOR”

Biz varken siz kimsesiz degilsiniz diyen Belediye Baskani Kadir Aydar, “Temiz Evler, Gülen Yüzler’ projemizle ücret almadan, yardima muhtaç, kimsesi olmayan ve yasli vatandaslarimizin kisisel bakimlarinin yani sira evlerinin temizligini yaparak saglikli, hijyenik ve ferah ortamda yasamalari için belediye olarak imkanimiz dahilinde yardim etmeye gayret ediyoruz . Bu zamana kadar 100’den fazla evde temizlik yapan Saglik ve Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekiplerimiz, evinden çikamayan, hasta vatandaslarimizi da hastaneye götürüp, muayenesinin ardindan evine kadar götürülüp, kendilerine yardimci olunarak hayatlarini kolaylastiriyoruz. Ihtiyaçlarini giderdikten sonra yüzlerindeki tebessüme neden olmak, hayir dualarini almaksa bize yetiyor.” dedi

Bu hizmetin önemine deginen vatandaslar ise,” Kisisel bakimlarimizin yani sira, evlerimizin temizligini yaparak hayatimizi kolaylastiran Belediye Baskanimiz Kadir Aydar’a her gün dua ediyoruz.” dedi.

 


  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli