Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

KİREMİTHANE MAHALLE PARKI GENİŞLİYOR

KİREMİTHANE MAHALLE PARKI GENİŞLİYOR

KİREMİTHANE MAHALLE PARKI GENİŞLİYOR

BASKAN KOCAISPIR: “107 MAHALLEMIZDE IZIMIZ OLACAK”

Yüregir Belediyesi, Kiremithane Mahallesi’nde bulunan parki genisletiyor. Kamulastirilan alanda yikim çalismalari basladi. Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Kiremithane mahallemiz çok yakinda Adana’mizin en güzel parklarindan birine kavusacak” dedi.

Yüregir Belediyesi Kiremithane Mahallesi’nde bulunan 819 metrekare parki genisletme çalismalarina basladi. Bu kapsamda suana kadar 1.151 metrekare yüzölçümlü tasinmaz ve bu alan içerisinde bulunan bina, muhdesat kamulastirildi. 637 metrekare alanda ise kamulastirma çalismalari devam ediyor. Kiremithane mahallesi çalismalar tamamlandiginda 2 bin 607 metrekare genis bir parka kavusacak.

Kamulastirilan alanda yapilan yikim çalismalarina katilan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir “Aydinlatmasi, peyzaji, yürüme bantlari, güvenlik kamera sistemi ve muhtesem yesillendirmesi ile Kiremithane mahallemiz çok yakinda Adana’mizin en güzel parklarindan birine kavusacak” diye konustu.

Çiftlik yolunu Ziyapasa Bulvari, Toros Caddesi gibi bir cadde yapacaklarini müjdeleyen Baskan Kocaispir “Sokak sagliklastirma projesi ile Kozan caddesinden baslamak üzere Çiftlik yolunu piril piril bir cadde yapacagiz, güzellestirecegiz. Cepheleri boyayacagiz, tabelalari degistirecegiz, çiçeklendirmesi ve isiklandirmasi ile çok güzel bir cadde olacak. Kamulastirma çalismalarimizda buradaki vatandaslarimizin gösterdigi iyi niyeti, hassasiyeti oradaki vatandaslarimizda gösterirse daha sonra çiftlik yolumuzu Sariçam deresine baglayacagiz. Sundan emin olun Yüregir’imizin 107 mahallesinde izimiz olacak.” dedi.

Yapilan çalismalardan duyduklari memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise Baskan Kocaispir’e tesekkür etti.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli