Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Kırsalda içme suyu sorunları tarihe karışıyor!

Kırsalda içme suyu sorunları tarihe karışıyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın talimatıyla vatandaş odaklı daha yaşanabilir bir Adana için atağa geçen ASKİ, kırsal mahallelerin altyapı hizmetlerinde sınır tanımıyor.

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar'in talimatiyla vatandas odakli daha yasanabilir bir Adana için ataga geçen ASKI, kirsal mahallelerin altyapi hizmetlerinde sinir tanimiyor.
Sorunsuz altyapiinsa etmek için gece gündüz demeden çalisip projeler üreterek hayati önem arz eden ve can suyu niteliginde olan yatirimlar ASKI ile hayat bulurken, kirsalda yasayan vatandaslarin sorunlarina da aninda çözüm buluyor.

ASKI, kirsalda yasayan vatandaslarimizin yasam kalitelerini yükseltmeyi hedefliyor.
Vatandas odakli memnuniyetin sürekliligini hedefleyen ASKI, her durumda ve kosulda kimse magdur olmasin diye canla basla çalisarak altyapi sorunlarini tarihe gömüyor.

 

Aladag Ilçemizin kirsal mahallelerinde yasayan,uzun yillardir zor sartlarda yagmur çamur demeden buz gibi havalarda bile ihtiyaçlarini gidermek için ilkel yollarla su tasidiklarini anlatan bölge halki‘’çesmelerindenilk defa akan içme suyunu gördükçe keyiflerinin yerine geldigini, mutlu olduklarinive hayatlarinin çok kolaylastigini dile getirdiler.
Mahalle sakinleri ‘’Yapilan hizmetlerden dolayibasta Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar olmak üzeretüm ASKI Genel Müdürlügü personeline tesekkürü bir borç biliriz’’ dedi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli