Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Kırsalda, merkezde, kamu kurumlarında asfalt çalışmasına devam

Kırsalda, merkezde, kamu kurumlarında asfalt çalışmasına devam

Kırsalda, merkezde, kamu kurumlarında asfalt çalışmasına devam

Kirsalda, merkezde, kamu kurumlarinda asfalt çalismasina devam

Adana Büyüksehir Belediyesi, kirsalda ve merkez ilçelerde yol-asfalt hamlesini araliksiz sürdürüyor. Sokak, cadde ve bulvarlarda yogun asfalt çalismasi devam ederken, çesitli kamu kurumlarinin vatandasa daha uygun kosullarda hizmet verebilmesi için de asfalt destegi yapiliyor. Kentin degisik 28 noktasinda yol ve asfalt çalismalarini sürdüren Adana Büyüksehir Belediyesi ekipleri, kamu dairelerinin de olanaklar ölçüsünde ihtiyaçlarini karsiliyor.

 

Yol Sube Müdürlügü ekipleri, Veterinerlik Il Müdürlügü’nün bahçesinde asfaltlama çalismasi gerçeklestirerek, kis aylarinda olusabilecek ve vatandaslarla, kamu personelini olumsuz etkileyebilecek olasi çamura karsi 330 ton asfalt döktü.

 BISIKLET YOLLARI KAZANDIRILIYOR

Yol Sube Müdürlügü ekipleri kent merkezindeki bisiklet yollarindaki çalismalarina da devam ediyor. Menderes Bulvari’nda 350 metrelik bölüm için 270 ton, Fuzuli Bulvari’nda ise 300 metre için 410 ton asfalt döküldü. Karayollari standartlarinda yapimi gerçeklestirilen bisiklet yollarinin tamamlanmasiyla kent merkezi adeta bisiklet yollari ile örülmüs olacak.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli