Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Kırtasiyeciler, sokak ortasında çatıştı: 1'i ağır 4 yaralı

Kırtasiyeciler, sokak ortasında çatıştı: 1

ADANA'da, kırtasiye dükkanlarının olduğu sokakta esnaftan 2 kişi arasında başlayan tartışma, tabanca ve pompalı tüfekli kavgaya dönüşürken, 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

ADANA'da, kirtasiye dükkanlarinin oldugu sokakta esnaftan 2 kisi arasinda baslayan tartisma, tabanca ve pompali tüfekli kavgaya dönüsürken, 1'i agir 4 kisi yaralandi.
 

Olay, saat 09.00 siralarinda, Seyhan ilçesi Çinarli Mahallesi 61006 Sokak'ta meydana geldi. Iddiaya göre, daha önce anlasmazlik yasayan kirtasiyeci esnafindan 2 kisi arasinda dün tartisma çikti. Esnaf, taraflari ayirip, birbirinden uzaklastirdi. Bu sabah da is yerlerini açan 2 kisi arasinda yeniden tartisma basladi.

 

 

Bu kez yanlarina tabanca ve pompali tüfeklerini alan esnaf, birbirlerine ates açti. Bu anlar ise cep telefonu kamerasina yansidi. Kentin en islek caddelerinin arasindaki sokakta 4 kisi yaralandi. Ihbarla olay yerine gelen saglik görevlileri, yaralilari ambulanslarla hastaneye kaldirdi. Tedaviye alinan yaralilardan 1'inin saglik durumunun kritik oldugu ögrenildi. Olay yerinde polis ekipleri de inceleme yapti. Yerdeki bos kovanlar toplanirken, kaçan süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatildi.

 


  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı