Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Klima tamiri tartışması kanlı bitti

Klima tamiri tartışması kanlı bitti

Adana'da bir klima tamircisi, kendisini klimadan parça çalmakla suçladığını öne sürdüğü karı-koca ve çocuklarını tabancayla yaraladı.

Klima tamiri tartismasi kanli bitti
Adana'da bir klima tamircisi, kendisini klimadan parça çalmakla suçladigini öne sürdügü kari-koca ve çocuklarini tabancayla yaraladi.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, bir süre önce Ibrahim Koga (43), evindeki klimasi bozulunca tamirat için ayni mahallede oturan M.T.'yi çagirdi.
Eve gelen M.T.'nin tamirini yaptigi klimadaki ariza devam edince Koga, bu kez de servis çagirdi. Servis elemanlari klimada bir parçanin eksik oldugunu söyledi. Koga, evine gittigi M.T.'yi 'Klimamdan malzeme çalmissin' diyerek darp etti.
Olaydan bir gün sonra M.T., evinin bulundugu sokaga gittigi Ibrahim Koga ve ailesine hafif ticari aracinin içerisinde tabancayla ates etti. Silahtan çikan kursunlar Ibrahim Koga'nin gögsüne, esi Hayat Koga (45) ile oglu Sehmuzcan Koga'nin (18) ise bacaklarina isabet etti. Koga ailesi kanlar içerisinde yere yigilirken, M.T. ise olay yerinden kaçti.
Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi.Saglik görevlileri, ilk müdahalelerini yaptigi yaralilardan Ibrahim ile esi Hayat Koga'yi ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne, Sehmuzcan Koga'yi ise Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne götürdü.
Olay yerine gelen Cinayet Büro Amirligi ekipleri, süpheli M.T.'nin yakalanmasi için çalisma baslatti. Kisa süre sonra zanli yakalanip sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Ameliyata alinan yaralilarin, tedavilerinin sürdügü belirtildi.
 
 
 


  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı