Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Kocaispir; 'Bin aydan daha hayırlı bir gece'

Kocaispir;

Kocaispir; 'Bin aydan daha hayırlı bir gece'

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, 19 Mayis Sali gecesi idrak edilecek Kadir Gecesi nedeni ile bir mesaj yayimladi.
Baskan Kocaispir mesajinda sunlari kaydetti: “Bu yil salgin hastalik dolayisiyla maalesef Ramazan ayina buruk ve hüzünlü girdik. Birlik, dayanisma ve kardeslik duygularimizin daha da yogunlastigi mübarek Ramazan-i Serif'in son günlerine yaklasirken, Kadir Gecesi'ni küresel salgin nedeniyle camilerimizden uzak idrak edecek olmanin buruklugunu yasiyoruz.
Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-i Kerim'in yeryüzüne indirildigi gün olmasi bakimindan kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-i Kerim'de buyruldugu gibi bin aydan daha hayirli bir gecedir. Gönül isterdi ki bu mübarek gecelerde Rabbimize sadece evlerimizde el açip dua edelim.
19 Mayis Sali günü idrak edecegimiz Kadir Gecesi vesilesi ile Rabbimden yasadigimiz sikintili sürecin bir an önce son bulmasini niyaz ediyor, kiymetli hemsehrilerimize, ülkemize ve tüm insanliga daha huzurlu, daha saglikli yeni bir yasam diliyorum. Bu duygularla tüm Islam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum.”



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli