Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Kocaispir, dikkatli personelini ödüllendirdi

Kocaispir, dikkatli personelini ödüllendirdi

Kocaispir, dikkatli personelini ödüllendirdi

KAYIP KIZLARI BELEDIYENIN ÖZEL GÜVENLIK GÖREVLILERI BULDU

Yüregir Belediyesi özel güvenlik görevlilerinin dikkati kayip iki kiz çocugunu ailelerine kavusturdu. Evden kaçan 14 ve 15 yasindaki kiz çocuklarini güvenlik kameralarindan taniyan belediyenin özel güvenlik ekipleri hemen emniyetle irtibata geçti. Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir kayip kizlarin ailelerine teslim edilmesini saglayan özel güvenlik görevlilerini tebrik ederek ödüllendirdi.


Olayin 21 Subat 2020 tarihinde Atakent Mahallesi 15 Temmuz Sehitler Parki'nda gerçeklestigini belirten Baskan Kocaispir “Parkimizda görev yapan özel güvenlik görevlilerimize olaydan bir gün önce aileler çocuklarinin kayip oldugunu ve fotograflarini gösterip bu konuda kendilerine yardimci olmalarini istiyorlar. Bir gün sonra ise özel güvenlik görevlilerimiz parkimizdaki güvenlik kamerasini takip ederken hareketlerinden süphelendikleri iki kiz çocugunun yanina gidip kontrol ettiklerinde ailelerin fotograflarini gösterdikleri kiz çocuklari oldugunu görüyorlar. Hemen emniyet birimlerini arayan ekiplerimiz tutanakla çocuklari gelen görevli polislerimize teslim ediyorlar.” dedi.

 

Yüregir Belediyesi özel güvenlik görevlilerinin dikkati sayesinde ailelerin kayip kizlarina kavustugunu belirten Baskan Kocaispir “Özel güvenlik faaliyetleri; önleyici, koruyucu ve düzenleyici özellikleri sayesinde daha güvenli ve daha huzurlu bir toplumsal yasamin saglanmasinda önemli bir rol oynamaktadir. Vatandaslarimizin huzur ve güvenliginin saglanmasi, ortaya çikabilecek olumsuzluklarin engellenmesinde özel güvenligin ne kadar önemli oldugu yadsinamaz bir gerçektir. Özel güvenlik ekibimizi kutluyorum. Çok iyi bir is çikardilar.” seklinde konustu.
Özel güvenlik görevlilerini bu konuda ciddi egitimlere tabi tuttuklarini hatirlatan Baskan Kocaispir “Ilçemizin, mahallelerimizin, parklarimizin güvenligine çok önem veriyoruz. Yapilan tüm parklarimiza güvenlik kamerasi sistemi de kuruyoruz. Bu konunun ne kadar önemli oldugunu yasadigimiz bu olayda bir kez daha görmüs olduk.” dedi.
Olayin kahramani Yüregir Belediyesi özel güvenlik görevlilerini makaminda kabul eden Baskan Kocaispir, dikkatleri ve duyarliliklari için tebrik ederek çesitli hediyelerle ödüllendirdi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli