Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Koncuk, 'Başladığınız işi bitirin'

Koncuk,

Koncuk, 'Başladığınız işi bitirin'

BASLADIGINIZ ISI NEDEN ZAMANINDA BITIREMIYORSUNUZ?

IYI Parti Adana Milletvekili Ismail Koncuk, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yapilan görüsmelerde Gençlik ve Spor Bakani Sayin Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu’na “Bir Adana Milletvekili olmam sifatiyla sormak istiyorum. 2014 yilinda baslayan, 2016 yilinda bitecegi söylenen ama bitmeyen; daha sonra 2018 yilinda bitecegi söylenen ama yine bitmeyen Adana stadyumundan ne haber? Bu ne zaman bitecek? Yani 2 milyonun üzerinde bir nüfusu olan Adana'nin eli yüzü düzgün bir stadi hak ettigini düsünüyorum.” diyerek bitmeyen Adana Stadyumunu sordu.

Koncuk, kendisine Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu tarafindan yapilan yazili açiklamada “Adana Stadyumu fiziki gerçeklesmesi % 95 seviyesinde olup; eksik kalan islerin tamamlanmasi için 12 Kasim 2019 tarihinde ikmal ihalesi gerçeklesmistir. 2020 yili Mart ayi sonunda hizmete açilacaktir.” seklinde görüs belirtildigini paylasti.

IYI Parti Adana Milletvekili Ismail Koncuk, “Adana’mizin ihtiyaç duydugu bir türlü bitirilemeyen islerden biri de stadyumumuzdur. Bir kez daha Bakanliga inanmak istiyoruz ve verdiginiz sürede stadyumu bitmenizi umuyoruz. Adanalilar adina bu isin takipçisi olacagim.” dedi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli