Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Koncuk, vatandaşları uyardı...

Koncuk, vatandaşları uyardı...

Koncuk, vatandaşları uyardı...

IYI Parti Adana Milletvekili Ismail Koncuk, 2020'de yüksek oranda vergi toplanacagina isaret ederek '2020, kemerinde delik kalmayan vatandaslarimiz için, çok zor bir yil olacak.' dedi. IYI Parti Adana Milletvekili Ismail Koncuk, 2020'de karsilasacaklari vergi oranlari konusunda vatandaslari uyardi.
Atama bekleyen ögretmen adaylarinin ve diger issizlerin su anki tabloda hayal kirikligi yasayacagini savunan Koncuk, 'Bütçe, TBMM’de görüsülmeden, sosyal devlet ilkesi geregi, 24 Haziran 2018’den bu yana ekonomik krizin tüm acilarini yasamis dar ve sabit gelirlilere, istihdam hedeflerini artirarak, issiz gençlere, yok olmak üzere olan çiftçiye, esnafa can suyu verilmek üzere revize edilmelidir.' ifadelerini kullandi.
 
Milletvekili Ismail Koncuk ile ilgili görsel sonucu
 
Koncuk, su paylasimlarda bulundu:
 
'2020 bütçe hedeflerine göre, 175 milyari ÖTV, 58 milyari KDV, 785 milyar lira vergi toplanacak. Yeniden degerleme orani tahmini %22,5 olacak. 2020, kemerinde delik kalmayan vatandaslarimiz için, çok zor bir yil olacak. Memur, emekli zamminin sadece %4+4 oldugunu da unutmayalim.
 
Anket sonucunda Babacan ve Davutoglu sürprizi
Bütçedeki, 60 bin yeni personel alim hedefini dikkate aldigimizda, Subat ayinda 60 bin atama bekleyen 500 bin issiz ögretmenin, 550 bin IIBF’linin, yüzbinlerle issiz saglikçinin, hülasa orani %26’lari bulan tüm genç issizlerin büyük hayal kirikligi yasayacagi açiktir.
 
Bütçe, TBMM’de görüsülmeden, sosyal devlet ilkesi geregi, 24 Haziran 2018’den bu yana ekonomik krizin tüm acilarini yasamis dar ve sabit gelirlilere, istihdam hedeflerini artirarak, issiz gençlere, yok olmak üzere olan çiftçiye, esnafa can suyu verilmek üzere revize edilmelidir.'


Anahtar Kelimeler: Koncuk vatandaşları uyardı
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli