Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Koronavirüsle ilgili asılsız mesaj gönderen memur açığa alındı

Koronavirüsle ilgili asılsız mesaj gönderen memur açığa alındı

Koronavirüsle ilgili asılsız mesaj gönderen memur açığa alındı

Adana Valiligi, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) ilgili asilsiz mesaj gönderen Çukurova Ilçe Müftülügünde görevli bir memurun açiga alindigini bildirdi.
Valilikten yapilan açiklamada, '0850' ile baslayan bir hattan bazi kisilere 'Sayin K.K.A, daha önce yaptirmis oldugunuz tahlil sonuçlarinda pozitif bulgulara ulasilmistir. Adana Sehir Hastanesinde 1. katta bulunan laboratuvarda Dr. S.D. bey ile görüsmeniz gerekmektedir.' seklinde mesaj gönderildigi belirtildi.
Yapilan arastirma sonucunda gönderilen mesajin asilsiz oldugunun tespit edildigi belirtilen açiklamada, sunlar kaydedildi:
'Mesaji gönderdigi tespit edilen Çukurova Ilçe Müftülügünde görevli memur A.T. hakkinda Çukurova Kaymakamligi tarafindan sorusturma açilmis ve sahis açiga alinmistir. Ülkemiz son derece hassas bir süreçteyken vatandaslarimizdan sosyal medyada paylasilan, bilgi kirliligine sebep olan ve gerçek olmayan belge ve haberlere itibar etmemelerini, resmi kurumlar tarafindan yapilan açiklamalari ve uyarilari dikkate almalarini ve haber kaynaklari konusunda dikkatli olmalarini önemle rica ediyoruz.'



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli