Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Koşa Koşa Okula, Koşa Koşa Teraryuma!

Koşa Koşa Okula, Koşa Koşa Teraryuma!

- SENİN İÇİN TERARYUM–

Kosa Kosa Okula, Kosa Kosa Teraryuma!

 - SENIN IÇIN TERARYUM–

M1 Adana AVM yaz tatilinin bittigi su günlerde eglenceli bir etkinligi daha çocuklara hediye ediyor. 30 Agustos -8 Eylül arasinda gerçeklesen etkinlikte birbirinden renkli Teraryum atölyelerini dogasever çocuklara sunuyor.Ziyaretçilerini fiyat ve seçenek açisindan çok avantajli alisverisin yani sira eglenceyle ve kültürel etkinliklerle de bulusturan M1 Adana Alisveris Merkezi, ziyaretçilerinin yasam kalitelerini artirmaya yönelik etkinlikler sunmaya devam ediyor. M1 Adana AVM, okullarin açilmasina çok az vakit kala çocuklari unutmayarak 30 Agustos- 8 Eylül arasinda süren doga temali Teraryum Atölyeleri serisini hayata geçirdi.

M1 Adana AVM, dis mekan terasli cafe-restoranlari ve modern alanlarin bulundugu Moda Sokagi’nda ziyaretçilerine rahat ve keyifli vakit geçirebilecekleri eglenceli ve ögretici aktivitelerini düzenlemeye devam ediyor.

5 – 12 yas arasindaki çocuklara ücretsiz olarak sunulan ve kontenjanla sinirli Teraryum Atölyeleri, rehber egitimciler esliginde uygulaniyor. Fanus gibi alanlarda doganin taklit edildigi bir ortamin yaratilmasi anlamina gelen Teraryumlar, 10 gün boyunca her gün çocuklarin neseli dünyalarindaki yerini aliyor. Her çocugun kendi teraryumuna sahip olacagi atölyeler, yaraticiligin yani sira özgüven, bir grubun parçasi halinde ortak bir hedefe yönelme gibi kisisel becerileri de artiriyor. 8 Eylül tarihine kadar sürecek olan etkinlik ücretsiz olarak gerçeklesiyor. M1 Adana mobil uygulasini indiren ve etkinlige kayit yaptiran tüm katilimcilar etkinlige katilabilirler.

 M1 Adana Alisveris Merkezi'nin etkinlik programi ve kampanya detaylarindan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarini takip edebilir, mobil uygulamayi apple store ve google play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 Facebook, twitter, instagram adresi: m1adana

Web sitesi : www.m1adana.com.tr



Anahtar Kelimeler: SENİN İÇİN TERARYUM–
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli