Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Kuşçu kafesten çıktı mesajını yayıp 4 milyonluk vurgun yaptı

Kuşçu kafesten çıktı mesajını yayıp 4 milyonluk vurgun yaptı

Antalya'da bir eve girip içerisinde 800 bini nakit para 4 milyonluk ziynet esyasi bulunan çelik kasayi patlatan hirsizlik süphelisi 5 kisi, polisin 33 saatlik kamera kaydi izlemesi sonucu yakalandi. Süphelilerden 'Kusçu' lakapli olanin, 2 ay önce cezaevinden çiktigi ve çevresine 'Kusçu kafesten çikti, özgürlügüne kavustu' mesajini yaydigi ortaya çikti.

 

Olay, Kepez ilçesi Hüsnü Karakas Mahallesinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, D.E. isimli vatandas iki katli müstakil evinden 800 bini nakit para olmak üzere 4 milyon liralik ziynet esyasinin çalindigi ihbarinda bulundu. Ihbarin ardindan harekete geçen Antalya Il Emniyet Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligi'ne bagli ekipler, çalisma baslatti. Yaklasik 33 saatlik güvenlik kamera kayitlarini inceleyen ekipler, süphelilerin E.G., V.K., G.D., F.U. ve E.A. oldugunu tespit etti.

Süphelilerden bazilarinin Mersin ve Adana'da oldugunu da belirleyen ekipler, genis çapli operasyon baslatti. Adana ve Mersin'deki polis ekipleriyle ortak düzenlenen operasyonlarda süphelilerden E.G. Mersin'de, digerleri ise Antalya'da kiskivrak yakalandi. Süphelilerin üzerinden pompali tüfek ve tabanca ele geçirilirken, ziynet esyalarindan bir kismi Adana'da bulunup muhafaza altina alindi.

 

 

'KUSÇU KAFESTEN ÇIKTI'

Gözaltina alinan süpheliler, bugün Antalya Il Emniyet Müdürlügü'nde islemleri gerçeklestirildi. Süphelilerden 'Kusçu' lakapli E.G.'nin yaklasik 2 ay önce cezaevinden çiktigi ve çevresine 'Kusçu kafesten çikti, özgürlügüne kavustu' mesajini yaydigi ortaya çikti.

GAZETECILERE SALDIRMAYA ÇALISTI

Emniyette islemleri tamamlanan süphelilerden yine kusçu lakapli E. G., görüntü alan basin mensuplarina tepki gösterdi. Kusçu, iki kolundan tutan polis memurlarina karsin, ayaklariyla tekme atmaya çalisti, bu esnada da ayagindan terliklerini etrafa savurdu. Yalin ayak ekip otosuna götürülen E. G.'ye bir polis memuru terligini götürerek, 'bu kimin' diye sordu. E. G.'den 'benim' cevabini alan polis memuru, 'al' diyerek ekip otosu içerisine atti. Öfkeli E.G., polis memurunun bu davranisina da tepki gösterdi. Süpheliler adliyeye sevk edildi.



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı