Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Mahallede çıkan kavga hastanede de devam etti: 2 yaralı

Mahallede çıkan kavga hastanede de devam etti: 2 yaralı

Adana'da mahallede iki grup arasında çıkan ve 1 kişinin yaralandığı kavga hastane önünde de devam etti. Acil servis önünde de 1 kişinin bıçakla yaralandığı olaya ilişkin 3 şüpheli, otomobille kaçarken polis tarafından yakalandı.

Olay Yüregir ilçesine bagli Ulubatli Hasan Mahallesi'nde iki grup arasinda çikan biçakli kavgada E.Ç. (26), Gazi Y. isimli kisiyi biçaklayarak yaraladi. Yaralanan kisi Adana Sehir Hastanesine kaldirildi. Kavgaya karisan grup daha sonra Adana Sehir Hastanesi Acil bölümüne geldi. Yaralinin yakinlari ve hastaneye gelen süpheliler acil önünde tekrardan kavga etmeye basladi. Kavga sirasinda G.Y. (27), Mihriban U.'yu gögsünden biçakladi. Agir yaralanan Mihriban U. hemen hastane içerisine alinarak tedavi altina alindi. Olayi gerçeklestiren G.Y. ise hastane polisi tarafindan yakalandi.

Son dakika haber! Mahallede çikan kavga hastanede de devam etti: 2 yarali

 
 

 

Kavgaya karisan diger süpheliler otomobille kaçtigi sirada yakalandi

Hastane önünde kavgaya karisan 3 süpheli 01 EP 402 plakali otomobile binerek kaçmaya basladi. Bu sirada hastane önüne takviyeye gelen polis ekipleri süphelilere 'dur' ihtarinda bulundu. Ancak otomobilde bulunan süpheliler ihtara uymayarak kaçmaya devam etti. Polis ihtarina uymayan süpheliler trafik kurallarini hiçe sayarak kaçmaya devam etti.

 

Son dakika haber! Mahallede çikan kavga hastanede de devam etti: 2 yarali

Bölgede ekipleri süphelilerin kaçabilecegi ara sokaklarda yollari kapatti. Yüregir ilçesine bagli PTT Evleri Mahallesi ara sokaklarina giren otomobil bir süre daha kaçti. Daha sonra Yüregir Arastirma Ekipleri araçlarini kaçan otomobilin önüne kirarak durdurdu. Araçtan indirilen süpheliler gözaltina alinan alinarak polis merkezine götürüldü. Öte yandan, yakalanan süphelilerden birinin ev hapsi oldugu bir diger kisinin de aranmasi oldugu ögrenildi.

Son dakika haber! Mahallede çikan kavga hastanede de devam etti: 2 yarali



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu