Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Kadir Aydar ilk park açılışını yaptı

Başkan Kadir Aydar ilk park açılışını yaptı

MAHALLELİNİN HAYALİ GERÇEK OLDU

Ceyhan Belediyesi Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri Zübeyde Hanim Mahallesinde yapimi tamamlanan oyun parki vatandaslarin hizmetine sundu.
Insan odakli 'Sosyal Belediyecilik' misyonuyla yaptigi çalismalara devam eden Ceyhan Belediyesi, Zübeyde Hanim Mahallesine yeni park alani yaparak mahalle sakinlerinin ve çocuklarin hizmetine kazandirdi.

 

MAHALLELININ HAYALI GERÇEK OLDU

Çocuklarin aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri güvenle oynayabilecekleri oyun parklari olusturmayi amaçladiklarini dile getiren Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, “Zübeyde Hanim Mahallesinde basimizin taci kadinlarimiz ve çocuklarimiz ile birlikte parkimizin açilisini gerçeklestiriyoruz. Söyledigimiz gibi projelerimiz arasinda en önemli yerlerden birisini de çocuklarimiz almaktadir.

 

Ceyhan'imizda yasayan bütün çocuklarimizin her anlamiyla mutlu olabilmeleri için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Yaptigimiz parklarda insanlarimiz hem hosça vakit geçirecek hem de çocuklarina güvenli bir sekilde oyun oynatma imkanina sahip olacaklar. Çocuklarimizin mutlu olabilmeleri için ilçe sinirlari içerisinde Ceyhan Belediyesi'nin hizmetlerinin gitmedigi hiçbir yer kalmayacak. Mahalle sakinlerimiz ve muhtarimizin istegi üzerine parkin adini Hayal Park yapiyoruz.” dedi.

 

Mahalleye yapilan hizmetten memnun oldugunu dile getiren Zübeyde Hanim Mahalle Muhtari Metin Dündar ise “ Kisa ve net söylüyorum hayaldi gerçek oldu. Mahallemize yaptigi hizmetlerinden dolayi Baskanimiz Kadir Aydar’a ve ekibine mahalle sakinlerimiz ve kendi adima tesekkür ediyorum.” dedi.



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli