Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLATI İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ YARLIGAÇ’I ZİYARET ETTİ

MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLATI  İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ YARLIGAÇ’I ZİYARET ETTİ

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel ve bazı ilçe yöneticileriyle birlikte Yüreğir ilçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç’ı makamında ziyaret ettiler.

MHP YÜREGIR ILÇE TESKILATI  ILÇE EMNIYET MÜDÜRÜ YARLIGAÇ’I ZIYARET ETTI

MHP Yüregir Ilçe Baskani Tamer Yücel ve bazi ilçe yöneticileriyle birlikte Yüregir ilçe Emniyet Müdürü Ahmet  Yarligaç’i makaminda ziyaret ettiler.

Ilçemiz hakkinda bilgilerin konusuldugu ziyarette, MHP Yüregir ilçe Baskani Tamer Yücel,” ilçemiz güvenligi ve ilçe menfaatleri için 7 gün 24 saat güvenlik güçlerimize destek olmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Gündeme dair samimi görüs alisverisinde bulunulan ziyarette Baskan Yücel,: “Kutsal vatanimizda, topraklarimizin dört bir tarafinda büyük bir özveri ile çalisan, milletimizin huzuru ve güvenligi için hiçbir fedakarliktan kaçinmayan Türk Polis Teskilatimizi emniyet mensuplarimizi  Milliyetçi Hareket Partisi Yüregir  Ilçe Baskanligi olarak, takdirle ve sevgiyle selamliyor, vatani ve milleti ugruna canlarini veren tüm emniyet mensuplarina da, Allah'tan rahmet, yakinlarina sabirlar diliyorum

Böyle bir meslegin icrasinin da elbette bazi zorluklari olmaktadir. Halkin güvenligini saglamak ve onlari korumak kolay degil, bu açidan bakinca teskilatin ne kadar önemli bir görev üstlendigini görmekteyiz. Halkinda, bizimde polislerimize bu zorlu görevde yardimci olunmasinin gerektigi bilincinde olmaliyiz., Aziz Milletimizin huzur ve güvenliginin teminati olarak gördügü Türk Polisine minnettarligimizin bir ifadesi olarak her zaman Cumhur ittifaki olarak yaninizdayiz

. Türk Polisi, gösterdigi olaganüstü gayretlerle yaptigi hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanin hakli gurur ve mutlulugu içindeler . Teskilat mensuplarina da saglik, basari ve mutluluklar diliyoruz” diye konustu.

 

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli