Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLATINDAN ANLAMLI ZİYARET

MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLATINDAN ANLAMLI ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir ilçe Başkanı Tamer Yücel ve Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı, Parti Yönetimi ile birlikte Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Ali Bakır ve yönetimini der

MHP YÜREGIR ILÇE TESKILATINDAN ANLAMLI ZIYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Yüregir ilçe Baskani Tamer Yücel ve Yüregir Ülkü Ocaklari Baskani Selim Anli,    Parti Yönetimi ile birlikte  Türkiye Harp Malülü Gaziler Sehit Dul ve Yetimler Dernegi Baskani Ali Bakir ve yönetimini dernek binasinda   ziyaret ederek dernek çalismalarina iliskin detayli bilgiler aldilar.

MHP Yüregir ilçe Baskani Tamer Yücel  ziyaret esnasinda yaptigi konusmasinda; ‘’Gösterdikleri ilgi alaka için Baskan Ali Kara  ve yönetim deki sehit ailelerimize ve gazilerimize tesekkür ediyorum.Onlar evlatlarini,vücudunun bir bölümlerini bizler için ve bu Aziz vatan için kaybettiler. Bu kavganin sonu yok, ülkemizi terör belasindan kurtarmak için Cumhur ittifaki olarak  bir yola çiktik. Bu süreci sehidimizin, milletimizin boynunu asagiya düsürmeden sürdürecegiz. Sehitlerimiz olmasa biz bugün burada rahat bir sekilde oturamayiz. Sehitlerimizin kaniyla sulanmis bu vatan topraginda onlarin sayesinde yasiyoruz. Eger minarelerde ezanimiz okunmasa ve bayragimiz göklerde dalgalanmasa zenginde olsak fakirde olsak bir önemi yok. Dolayisiyla her seyden önce bize vatan, din, namus lazim. Onun için sehitlik çok yüce bir mertebe, Peygamberlikten sonra en büyük mertebedir. Cenabi hakta bu yüce makami herkese nasip etmiyor. Sehit anne ve babasi olmakta herkese nasip olmuyor. Bu da serefli bir makam. Sehit yakinlarimiz bizlere sehitlerimizin emaneti ve sizlere yüregimizden geldigi için saygi gösteriyoruz.Allah hepinizden razi olsun' dedi.

Dernek Baskani Ali Kara ise Adana’nin 758 sehidi oldugunu hatirlatarak  102 Sehit Ailesi 187 Gazi toplam 350 üyelerinin bulundugunu söyledi.

 Baskan Bakir  Vatanin bölünmez bütünlügünü milletin birligini sanli bayragimizin dalgalanmasi için canini feda eden sehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin Aziz hatiralarina göstermis oldugunuz büyük hassasiyetten dolayi tesekkür ederiz dedi



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı