Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

MHP' CEYHAN'DA BAYRAK YİNE EKLİ'DE

MHP

MHP Ceyhan ilçe kongresi yapıldı.

MHP Ceyhan ilçe kongresi yapildi.

Tek liste ile gidilen seçimde Erdogan Ekli tekrar ilçe baskani seçildi.

 

MHP Ceyhan Ilçe Kongresi saat 10'da Ceyhan Devlet Bahçeli Spor Tesisleri'nde 400 delegenin katilimiyla yapildi. Kongreye Adana Milletvekilleri Ayse Sibel Ersoy, Muharrem Varli, Il Baskani Bünyamin Avci, MHP Genel Baskan Basdanismani Hüseyin Sözlü, Yumurtalik Belediye Baskani Türkes Filik, Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag AK Parti Ilçe Baskani M.Islam Bünül, ilçe baskanlari, Ocak baskanlari katildi. Kongre Divan Baskanligini Adana Millet vekili Ayse Sibel Ersoy, Divan Üyeliklerini ise Yumurtalik Belediye Baskani Türkes Filik, Büyüksehir Belediyesi Meclis Baskanvekili Mustafa Bayar, Yumurtalik ilçe Baskani Halim Özyürek, Mehmet Fatih Gümüs yapti.


Kongre, açilis-yoklama ve Istiklal Marsi ile basladi. MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli'nin mesaji ayakta alkislandi daha sonra kürsüye gelerek bir konusma yapan ilçe Baskani Erdogan Ekli, “Sayin Divanim Milletvekilim Belediye Baskanlarim il ve ilçe teskilatlarimizin baskan ve yöneticileri AK Parti Ilçe Baskani, Ocak Baskanimiz Emniyet Teskilatimiz Basinimizin kiymetli temsilcileri 2023 hedefine kararlilikla dimdik yürüyen lider ülke Türkiye'nin teminati aziz dava arkadaslarim 13 olagan kongremize hos geldiniz seref verdiniz hepinizi sevgi saygi ve muhabbetle selamliyorum” diye basladigi konusmasini söyle devam ettirdi:


“Degerli dava arkadaslarim. 1969'un 8-9 Subat'inda Adana'da yakilan Milliyetçi Türkiye mesalesi, memleketimizin dört bir yanini isigiyla aydinlatarak ilkelerimizden taviz vermeden yoluna devam etmektedir. Ülkemizin düstügü her dar bogazda ayaga kaldiran Sayin Genel baskanimizin liderliginde 'Istikbal için birlik, Istiklal için dirlik, kazanan Türkiye olacak' diyerek ülkemizin içerisinde bulundugu bu zorlu ve sancili süreçte bugün burada aramizda bulunan her dava arkadasimiz bu yoldaki dikenlere çalilara ayaklarina takilacak taslara talip olmustur zora gögsünü siper etmeyi imkansizliga kol kanat germeyi tuzaklari bozmayi kurulan oyunlari yerle yeksan etmeyi kendilerine görev bilmislerdir. Kiymetli Gönültaslarima. Seytani kendine yol arkadasi edinen fitneyi fesadi tek çözüm sayanlarla dün de isimiz yoktu bugünde yok yarinda olmayacaktir bu hareketin kurulus felsefesinde hamurundaki en büyük kudret teslim olmus bir inanmisliktir. Bu inanmisliga halel getirecek bu emanete leke sürecek kimselerin semtimizde ve gönlümüzde de yeri yoktur. Bu suur ve bilinçle 13 olagan büyük kurultayimiza gittigimiz bu süreçte gerçeklestirdigimiz Ceyhan ilçe kongremiz hayirlara vesile olmasini temenni ediyor hepinizi saygiyla selamliyorum.”



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli