Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

MHP, YÜREĞİR DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER VE ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTTU,

MHP, YÜREĞİR  DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER VE ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTTU,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yüreğir ilçe Teşkilatı  6 Şubat Tarihinde Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketi sonrası hayatını kaydedenler ve şehitler için ilçe binasında Kuran-ı Kerim tilaveti düzenledi.

MHP, YÜREĞİR  DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER VE ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTTU,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yüreğir ilçe Teşkilatı  6 Şubat Tarihinde  Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketi sonrası hayatını kaydedenler ve şehitler için ilçe binasında  Kuran-ı Kerim tilaveti düzenledi.

İlçe Teşkilatında düzenlenen Mevlüd programına ilçe yöneticilerinin yanı sıra KAÇEP Başkanı Funda Kocamaz,Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı’nın katıldığı  Tilavet programının sonunda konuşan İlçe Başkanı Tamer Yücel , “deprem felaketinin bizlerden aldığı tüm kardeşlerimize Allahtan rahmet yakınlarına, başsağlığı ve sabır diliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak depremzede hemşerilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Şubat ayının Türk Milleti için hüzünlü bir ay olduğunu vurgulayan Yücel, “Şubat ayı ne yazık ki Türk Milleti için matem ayı haline geldi. 26 Şubat 1992 Azerbaycan’da Karabağ Hocalı Soykırımı ve 5 Şubat 1997 Doğu Türkistan’da Gulca Katliamına ek olarak 20 Şubat 2015’de Ege Üniversitesinde öğrenci iken şehit edilen Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun acısı yüreklerimizde taze iken son olarak da deprem felaketinde vefat eden 45 bin kardeşimizin acısı eklendi. Bizlerde bu sebeple Atatürk ve şehitlerimiz başta olmak üzere Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar şehit olmuş ülkücü abilerimiz ve depremde hayatlarını kaybetmiş vatandaşlarımız için Kuran-ı Kerim okutup dualar ettik.” dedi.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı