Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

MHP'DE ŞENER RAHATSIZLIĞI

MHP

MHP YÜREĞİR İLÇE BAŞKANI YILDRAY ŞENER GÖREVDEN ALINMASI İÇİN GENEL MERKEZ DÜĞMEYE BASTI

MHP YÜREGIR ILÇE BASKANI YILDRAY SENER GÖREVDEN ALINMASI IÇIN GENEL MERKEZ DÜGMEYE BASTI

MHP Adana Milletvekili'nin bahsi geçen merkez ilçe baskaninin görevden alinmasi noktasinda israrci oldugu ögrenildi.

-26 Eylül 2020 tarihinde gerçeklestirilen MHP Adana Il Kongresi'nde mevcut il baskani Bünyamin Avci ve eski il baskanlarindan Mustafa Izgioglu adaylik için yarismis ve Avci yeniden seçilerek güven tazelemisti.

KONGRENIN YANKISI ANKARA'DAN DUYULDU

Adana Il Olagan Kongresi'ne MHP Genel Baskan Yardimcisi Edip Semih Yalçin da katilarak divan baskanligi yapmisti. Demokrasi havasinin etkin oldugu kongre öncesinde Avci ve Izgioglu'na destegini açiklayan ilçe baskanlari ve yönetim kurulu üyeleri dikkat çekmisti.

edindigi bilgilere göre, kongre öncesinde desteklerini açiklayan Yüregir ilçe Baskani  ilçe Yildiray Sener’in  görevden alinmasinin MHP Genel Merkezi'nde gündeme getirildigi Adana’nin gülen yüzü  Toparlayici gücü Muharrem Varli’nin da  geçen merkez ilçe baskaninin görevden alinmasi noktasinda israrci oldugu ögrenilirken edindigimiz bilgilere Yildiray Sener’in Ocak veya Mart ayinda görevden alinacagi gelen bilgiler arasinda

2023 Seçimleri için Feke’den Ilçe Belediye Baskan adayligi için simdiden nabiz yoklayan Sener’in Ilçe Baskanligindan buyana  basarisiz oldugu ve parti oylarinin da çok düsmesi de Genel merkezin gözünden kaçmadi.

 



  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli