Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

MHP’Lİ SARBAN BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ ADAYLIĞI İÇİN BAŞ VURUSUNU YAPTI

MHP’Lİ SARBAN BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ ADAYLIĞI İÇİN BAŞ VURUSUNU YAPTI

MHP’nin gözde isimlerinden birisi olan ve Yüreğir ilçe teşkilatında çeşitli görevlerde bulunan sevilen İş İnsanı İsrafil Sarban geçtiğimiz gün Yüreğir Belediyesi Meclis üyesi A. Adaylığı için baş vurusunu yaptı.

 

Çok sayıda partilinin katıldığı aday adaylığı müracaatında  kısa bir konuşma yapan Sarban, Mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir ilçe Belediye meclisi üyeliği için aday adayılığı başvurusunu yaptım siz değerleri dostlarımla paylaşmaktan onur duyuyorum.   Bu şehir bizim, bu memleket bizim. Her bir karışına hizmet etmek için çıkmış olduğumuz bu yolda rabbim bizleri utandırmasın.Yüreğir’in Mahallelerini  ve halkın problemlerini biliyorum. Problemlere çözüm üretmek için halkımızn desteğiyle Cumhur ittifakı olarak  MHP’den Yüreğir ilçe Belediye meclis üyesi  ’ aday adayı oldum. İnşallah hayırlısıyla hemşehrilerime hizmet etme yarışında mücadele ederim” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Belediye Meclis üyeliği için MHP İlçe Başkanı Tamer Yücel’e başvuru dilekçesini taktim etti.

Başkan Tamer Yücel ise Meclis Üyeliği’ne aday adaylığını duyuran eski ilçe Başkan yardımsı olan  İsrafil Sarban’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.

 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı