Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

MST GTARIM FUARI’NDA

MST GTARIM FUARI’NDA

-“TELEHANDLER VE MİNİ EKSKAVATÖRDE TÜRKİYE’DE İLK VE TEK ÜRETİCİYİZ”

 

-MST IS VE TARIM MAKINALARI GENEL MÜDÜRÜ AYDIN KARLI:

-“HEM ÜRETIM TEKNOLOJILERI HEM DE MAKINALARDA KULLANDIGIMIZ EKIPMANLAR DÜNYADA SON TEKNOLOJIYE SAHIP”

-“TELEHANDLER VE MINI EKSKAVATÖRDE TÜRKIYE’DE ILK VE TEK ÜRETICIYIZ”

 

MST Is ve Tarim Makinalari Genel Müdürü Aydin Karli hem üretim teknolojileri hem de makinalarda kullandiklari ekipmanlarin dünyada son teknolojiye sahip oldugunu söyledi.

 

MST Is ve Tarim Makinalari, Gaziantep Ortadogu Fuar Merkezi’nde (OFM) düzenlenen 13’üncü Tarim, Tarim Teknolojileri ve Hayvancilik Fuari’nda (GAPTARIM) ürünlerini hedef kitlesi ile bulusturdu.

 

Tarim ve Orman Bakanligi’nin himayesinde, Gaziantep Sanayi Odasi (GSO), Gaziantep Ticaret Borsasi (GTB), Gaziantep Tarim Kredi Kooperatifleri Birligi ve Gaziantep Ziraat Odasi’nin destekleriyle Akort Fuarcilik tarafindan düzenlenen ve 130 firma ile markanin temsil edildigi GAPTARIM fuari, katilimci firmalara ürünlerini tanitma firsati sunuyor.

 

Açilisina Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, Bölge Adliye Mahkemesi Baskani Yusuf Kaya, Tarim ve Orman Bakanligi Tarim Reformu Genel Müdürü Kerem Üstün, Disisleri Bakanligi Gaziantep Temsilcisi Büyükelçi Adnan Keçeci, Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Gaziantep Il Tarim ve Orman Müdürü Mehmet Karayilan, GSO Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, Gaziantep Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Akinci,  Irak’in Gaziantep Baskonsolosu Hasan Abdulwahid Majeed, AKORT Fuarcilik Yönetim Kurulu Baskani Hülya Akkaya, kurum yetkilileri, sektör temsilcileri ve davetlilerin katildigi GAPTARIM, ziyaretçilerden yogun ilgi görüyor.

 

GAPTARIM, 27 Subat Pazar günü (yarin) sona erecek.

 

MST GENEL MÜDÜRÜ AYDIN KARLI

Ilk ve tek yerli üreticisi olduklari telehandleri (teleskopik yükleyici) 7 metreden 18 metreye kadar farkli metre ve tonajlarda ürettiklerini kaydeden Karli, “Fuarda ayrica 2017 yilindan itibaren pazara sundugumuz 22 ve 30 ton kapasiteli paletli ekskavatörlerimizi sergiliyoruz. Operatör konforunu ve rahatligini ön planda tutuyoruz. Makinelerimizin tercih edilme sebebi yakit ekonomisi ve müsteri memnuniyetidir” dedi.

 

Üretim teknolojileri ve makinalarda kullandiklari ekipmanlarin son teknolojiye sahip oldugunu animsatan Karli, su bilgileri paylasti:

 

“Bu sayede makina verimliligi ve yakit sarfiyatinda avantaj saglayarak, tercih sebebi oluyoruz. MST Is ve Tarim Makinalari, ülkemizin 55 noktasinda kurulu yaygin hizmet noktasi ile müsterilerine kesintisiz yedek parça ve servis hizmeti sunuyor. Parça bulunabilirlik oranimiz yüzde 100’lere yaklasmis durumda. Müsteri memnuniyetini ön planda tutarak günümüz kosullarina uygun olarak ürettigimiz modellerimizi hedef kitlemizin hizmetine sunuyoruz.”

 

MST, AR-GE ÇALISMALARI ILE ÜRÜN GAMINI SÜREKLI ARTIRIYOR

MST Is ve Tarim Makinalari Sanayi ve Ticaret A.S.’nin deneyimli ve uzman bir kadro ile 2003 yilinda kuruldugunu anlatan Karli, sözlerini söyle sürdürdü:

 

“Gaziantep’te 500 bin metrekarelik açik alanda, toplam 42 bin metrekare kapali alanli, modern teknoloji ile donatilmis tesislerde MST markasi ile kazici yükleyici (telehandler), teleskopik yükleyici (telehandler) ve paletli ekskavatör üretimi yaparak, yerli ve milli üretimle ülkemiz sanayisine ve ekonomisine önemli deger katiyoruz.

 

MST markali kazici yükleyici üretimine 2003 yilinda baslayan MST Is ve Tarim Makinalari Sanayi ve Ticaret A.S., 2008 yilinda ise teleskopik yükleyici üretimine geçmistir. Bugün MST, teleskopik yükleyicisi üretiminde Türkiye’nin ilk ve tek yerli üreticisi konumundadir.

 

Gaziantep’teki üretim tesislerinde 2013 yilinda mini ekskavatör üretimine basladik ve yine Türkiye’nin tek yerli mini ekskavatör üreticisi olarak 1.6 ton ile 5.5 ton arasinda 5 ayri modelde üretim yapiyoruz. MST, 2017 yilinda da 22 ve 30 ton sinifinda paletli ekskavatör üretimine baslamistir. Fabrikada üretilen makinalar MST markasi ile 35’ten fazla ülkede çalismaktadir.”

MST Is ve Tarim Makinalari San. ve Tic. A.S,’nin Türkiye genelinde yaygin bölge satis ofisleri ve güçlü servis agi ile hizmet sundugunu vurgulayan Karli, “MST, en üst düzey bakim ve tamir hizmetlerine ilaveten yüksek yedek parça bulunabilirlik orani ve tam teçhizatli mobil servis araçlari ile müsterilerine sorunsuz ve kaliteli bir hizmet ulastirmaktadir” ifadelerine yer verdi.

Karli, “MST, Ar-Ge çalismalari ile ürün gamini sürekli artirmakta ve yeni teknoloji çalismalarinda bulunmaktadir. MST, Ar-Ge çalismalarini, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanligi tarafindan tescillenmis Ar-Ge merkezinde Türk Mühendis ve teknisyenleri yürütmektedir” diyerek sözlerini tamamladi.

 



Anahtar Kelimeler: MST GTARIM FUARI’NDA
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı