Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

“Muhtarlar bizim yol arkadaşlarımız, gönüllü hizmet elçilerimizdir'

“Muhtarlar bizim yol arkadaşlarımız, gönüllü hizmet elçilerimizdir

BAŞKAN ULUDAĞ MUHTARLARLA İFTARDA BULUŞTU

BASKAN ULUDAG MUHTARLARLA IFTARDA BULUSTU

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, kent merkezi ve kirsal mahallelerde görev yapan muhtarlarla iftar yemeginde bir araya geldi. Bilal Uludag “Muhtarlar bizim yol arkadaslarimiz, gönüllü hizmet elçilerimizdir' dedi.

Sariçam Belediyesi’nin Ramazan ayinda geleneksel hale getirdigi mahalle muhtarlariyla iftar programlari devam ediyor. Dün aksam Sariçam Evliya Çelebi Uygulama Otelinde düzenlenen iftar yemegine Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, baskan yardimcilari, birim müdürleri, Sariçam Muhtarlar Birligi Baskani Ismail Güder, kirsal ve merkezde bulunan mahalle muhtarlari ve aileleri katildi. Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag pandemi ile birlikte ara verdikleri iftar organizasyonlarina yeniden baslamanin mutlulugunu yasadiklarini belirttigi konusmasinda, ilçesinde görev yapan muhtarlarin kendilerinin en yakin çalisma ve yol arkadaslari oldugunu belirtti.

 

“MUHTARLARIMIZ GÖNÜLLÜ HIZMET ELÇILERIMIZ”

Muhtarlarin yapilan çalismalari vatandaslara anlatan gönüllü hizmet elçileri oldugunu belirten Baskan Uludag “Muhtarlarimizi belediyemizin yaptigi hizmetleri vatandasimiza en dogru ve en yalin sekilde anlatan belediye çalisanlarimizla bütünlük olusturan, gönüllü hizmet elçilerimiz olarak görüyorum.” dedi. 

 

 

“ILÇEMIZI DAHA GÜZEL GÜNLERE TASIYACAGIZ”

Sariçam’da kent ve kirsal ayrimi yapmaksizin bugüne kadar muhtarlarla her zaman el ele, kol kola çalistiklarini belirten Baskan Uludag sözlerine söyle devam etti “ Sizlerle gönül bagimiz her zaman bir oldu. Sariçam ilçemizin daha güzel hale gelmesi için hep birlikte çalismaya devam ediyoruz. Ben inaniyorum ki bu birlikteligimizi her zaman devam ettirerek ilçemizi daha güzel günlere tasiyacagiz.” diye konustu. 

Sariçam Muhtarlar Birligi Baskani Ismail Günder’in bir tesekkür konusmasi yaptigi iftar yemegi çekilen hatira fotografi ile son buldu.

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı